Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, mieszkam na obrzezach miasta na nowym osiedlu i nie ma jeszcze asfaltu tylko jakas droga zwirowa i ciagle sie dziury wybijaja 

) Dlatego wlasnie ja narazie zostane przy swoim czolgu i jezdzimy gondola bo maly spiac na spacerku ma wygodniej. Ale rozumiem Cie doskonale ze sie pozbylas czolga mieszkajac w bloku, ja mialam "przyjemnosc" wnosic moj wozek do rodzicow na 4 pietro 
i jak bym nie mieszkala w domku tylko w bloku to tez by mnie szlag trafial. 

. Dziewczynki czyzbyscie padly ze zmeczenia po spacerkach przy pieknej pogodzie czy weny zabraklo 

.
). Wczoraj mimo wczesnej jak dla niego kapieli bo o 20 a nie w granicach 22, maly zjadl kaszke i po chwilowym kryzysie szybkiego zasypiania powiazanym z ogromnym zalem i placzem bo biedaczek byl tak zmeczony dluga przerwa w spaniu i spacerkiem ze nie mogl zasnac, wiec trzeba go bylo glaskac i uspokojac po paru minutach padl zmeczony i spal jak zwykle do 7 

. A ja sie balam ze sie wczensiej obudzi o te 2 godzinki a on nie. 

bo jeden powiedzial ze jest ok, a drugi ze jedno bioderko nie jest jeszcze w pełni rozwinięte i kazał szeroko pieluchowac.. 

i pewnie juz jej nie odzyskamy w calosci....jesli wogole odzyskamy

ale mi głupio jestem cerwona

A wogole to jestem w szoku. Wlaczylam kompa i bylam gotowa na czytanie 20 stron, wzielam sobie kawke, siadlam wygodnie, maly spi ja wlaczam forum a tu jedna strona. Dziewczynki czyzbyscie padly ze zmeczenia po spacerkach przy pieknej pogodzie czy weny zabraklo
.

już od wczoraj wieczór zaczęłam wprowadzać dwójeczkę
Takze mam troche napiety dzie dzis wiec pewnie troszke mnie nie bedzie wiec i Wam polecam spacerki na pieknej pogodzie zeby nie miala potem duzo nadrabiania ;-);-)![]()

. Ponieważ tutaj jest mała parafia i my będziemy jedyni chrzcili na tej mszy. U nas wyglądało to tak że poszłam do księdza, umówiliśmy się na konkretną datę i koniec. Nie mieliśmy żadnych prób
W związku z tym kompletnie nie wiem co się tam mówiło i kiedy. Trzymałam kiedyś do chrztu mojego siostrzeńca i pamiętam że dużo tam się nie mówiło, ale zawsze to coś. Więc błagam o podpowiedź
:-)
:-)
:-(
"
)