hej wszystkim
dziewczynki a co wy takie ciekawskie jesteście hmmmm film no wiecie jaki 39 i poł hehehe

mój R jest zazdrosny o was m,ówi że więcej czasu spędzam przy kompie niż z nim biedaczek

;-)
my właśnie wróciliśmy od alergologa oczywiście naszych wynikółw jeszcze nie ma juz 2 miesiące czekamy na wyniki i jeszcze ze 3 tyg trzeba czekać ale niestety musimy ca ly czas na nutramigenie być i dietę bezmleczną dla małego czyli odpadaja wszystkie danka z mleczkiem

Pytałam sie o zmianę mleka na 2 ale u nas musimy jeszcze miesiąc poczekać ze zmianą
nomalnie dostac się do lekarza w Matce Polce to graniczy z cudem wizytę u kardiologa mamy dopiero na GRUDZIEŃ a aergologa na lipiec strasznie długie terminy oczekiwania są

Viki miłej wycieczki
Kasiu trzymaj sie cieplutko
a dziś w tvn jak dbać o ząbki malucha hehhe a ja słyszałam że jak się wyrżną juz pierwsze ząbki to należy podawać kropelki z fluorem żeby pruchnicy nie było i mocniejsze zęby pytałam sietej lekafrki w szpitalu ale onapowiedziała że jest przeciwna . Ale ta lekarka to jakaś dziwna była opierniczyła mnie że ja mu zupki już daję

. Muszę się o te kropeli spytać mojej pediatry ona jest mądra baka.
u nas pogoda do tyłka normalnie chmury i zimno

oby un was więcej słońca było miłego dnia