reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia trzymaj się tam u tego lekarza i pokaż im co myślisz o tych ich tajemnicach:tak:;-) Tryzmamy kciuki:-)

Weroniczka i Viki udanego weekendu życzę:tak:

Jutrzenka ucałuj swojego małego bohatera od ciotki za to że taki dzielny był:-)

A ja jestem dzisiaj wyspana:-):tak: Ostatnio mj synek mnie rozpieszcza i śpi do 9:tak::tak: Kochane dziecię:-)

reklama
a ja zapomniałam dodać że mieliśmy dziś pierwszą noc bez jedzenia!!!!! obudził się 0 1 ale tylko sieprzytuliłi zasnął i spał do 6 to juz postęp:-D:-D:-D

a i jeszcze mieliśmy dziś śmieszna przygodę kupkową
zrobił mkupala juz myślałam że wszystko z siebie wydusił myję pupę a ty sruuuu pomarańczowy wężyk hhhehheledwo co zdążyłam nogę zabrać cały przwijak i podłoga do szorowania taki jest żartowniś

Jutrzenka ja miałam jedną żółtaczkę w szpitalu a drugą 1 lutego. Płacę 110zł.
Ta szczepionka to firmy Glaxo Smith Kline. No i ciekawe czy znów bedę płaciła bo jak sama żółtaczka to chyba refundowana powinna już byc. Okaże się.

Kasia kciuki zaciśnięte. Daj znac jak po wizycie u kardiologa.

Spadam bo mąż z zakupów wraca. Będę po południu. :-D

Viki Ty ostatnio kupiłaś Pawełkowi taki fajny kapelusik na głowę. Gdzie go kupiłaś i ile za niego dałeś jeśli mogę wiedzieć? Bo muszę moim synkom pokupować takie właśnie kapelusiki i nie wiem gdzie szukać.

Dzień dobry!!!

Sylwia dobrze że Cię synek rozpieszcza bo mój wyciągnął mnie z łóżka o 7.30 a potem sam poszedł spać:crazy:

Rapela witaj!!!!

Jutrzenka gratulacje dla Zucha Kubusia;-) Ależ ja Ci zazdroszczę że te szczepienia macie już za sobą ... my też tak jak Paula za miesiąc WZW a potem znów za miesiąc i ta już chyba ostatnia (bo my mieliśmy tą 4 albo 5 w 1 - kurcze tak nam lekarka poleciła, a człowiek głupi był:angry::angry::angry:)

Grzechotka masakra z tymi terminami do lekarzy!!!!:szok:

Kasia trzymaj się cieplutko:-)

Weroniczka udanego wyjazdu na wieś i szybkiego powrotu do zdrówka:tak:

Viki szkoda ze jednak Valdi nie mógł teraz wrócić ... ale nie martw się ... na pewno Wam to pięknie wynagrodzi;-);-);-) Miłego weekendu:-)

A mój brzdąc wczoraj rozłożył mnie na łopatki ... było przed północą, właśnie miałam się kłaść spać, a tu z łóżeczka słyszę ryczenie, warczenie, piski, śmiech ... zaglądam a tu moje dziecko WYSPANE:szok::szok::szok:. I warczy na mnie jak lew (to chyba po tej wizycie w Zoo:-D)!!!! Normalnie pękałam z niego ze śmiechu ... ale dokarmiłam go i wreszcie po chwili zasnął:-).
Jeszcze parę razy w nocy słyszałam z łóżeczka takie odgłosy, ale już nie zaglądałam i chyba sam zasypiał ponownie:crazy:.
Normalnie JAJA:-D

A teraz nadal śpi ...
Jak wstanie to spadamy do mojej mamy, bo mnie czeka załatwianie paru spraw na mieście, więc dziecko z babcią posiedzi.:-)
Miłego dnia;-)

Viki Ty ostatnio kupiłaś Pawełkowi taki fajny kapelusik na głowę. Gdzie go kupiłaś i ile za niego dałeś jeśli mogę wiedzieć? Bo muszę moim synkom pokupować takie właśnie kapelusiki i nie wiem gdzie szukać.

weronika, kupilam w sklepie 5-10-15 kosztowal 14.90 byl przeceniony z prawie 48 pln:szok: zreszta wogole mieli fajne przeceny
no i byly rozne rozmiary tak ze spokojnie wybralabys tez dla stasia:tak:

jejku a moje dziecię śpi już 3 godziny w pełnym ubraniu odkąd przyszliśmy spał w nosidełku przełożyłam go tylko do łóżeczka otworzyłam balkon i spi jak zabity :-):-)

a znacie może jakieś fajn e proste przepisy na driny z tekili????

reklama
gwiazda nie kombinuj...sól cytryna i kieliszek z teqila, albo cynamon i pomarańcza w zależnosci jaką masz teqille:-)

dobra zaraz beda u mnie tesciowie bo mają mi pomóc wpakowac sie z tymi manelami do auta a ja jade po damiana do szkoly,
odezwe sie juz z zabrza

sciskam was cieplo, no i magda czekam na smsa:tak:

Do góry