reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kurcze ale te gofry domowe nigdy nie wychodza takie jak kupowane...ale bym zjadla.
ale mi narobilyscie apetytu!!

asmodis zazdrosze mieszkania w naleczowie. czesto jezdzilam na ''basen z bajerami''. ludzie placa zeby tam pobyc a ty sobie mieszkasz!!! ehh i ten park...i spa. zazdroszcze...

reklama
mieszkam mieszkam, ale strasznie duzo turystow i czasem z wozkiem nie mozna przejsc.ja sie juz przyzwyczailam i dla mnie to nie jest atrakcja.mieszkam tu od roku ale wczesniej przyjezdzalam co jakis czas bo moj maz mial tu dom i teraz w nim mieszkamy

VIKI GRATULUJE CHLOPCA

a ja znam pare osob ktore skonczyly szkole plastyczna w naleczowie i maja olbrzymi sentyment. dlatego tez czesto bywalam:-)

Ej Kobietki, to która na dziewczynkę się zdecyduje? ;)
Za kilkanaście lat dla naszych synków kobiet zabraknie ;-)
Viki oczywiście gratuluję Syneczka :-)

W 2005 roku też same chłopy się rodziły. Wszystkie moje znajome, a było ich chyba z pięć, w tymże roku urodziły chłopców. Zresztą na oddziale leżały też głównie mamusie z synkami ( 80% to chłopcy).

No ciekawe co u mnie i Weroniki siedzi w brzuszkach czy tez znowu chlopaki.Moja kolezanka z lipcowek tez ma synka i bedzie miala w listopadzie drugiego hihi.

reklama
no ja tez jeszcze nie wiem co bedzie...ale przeczucie z dziewczynki na chopca przeszlo...zobaczyny

u mnie na sierpniowkach w tamtym roku chyba tylko 3 chlopcow sie urodzily a tak to same panienki

Do góry