reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

stefanka Hurra w końcu jakaś babeczka na Grudniówkach:-D
No suuuper:-D
Ale bedzie miec powodzenie, wśród naszych chopoków to Ci mówie;-)
Aha wklejaj koniecznie zdjątka z USG, chętnie pooglądamy

Ewa pociesze Ci z tym rozrastaniem sie... ja mam to samo, przyjechałam do domu po niecałym tygodniu i mama jak mnie zobaczyła to sie za głowe złapała... tzn chodzi o brzuch... A tata to już wogóle zrobił tak: :szok: bo mnie widział 3 tyg temu:-D

reklama
Dziewczynki, ja ostatnio bardziej podczytuje niz pisze, ze wzgledu na remontowa zawieruche w domciu, ale takich wiadomosci nie sposob nie skomentowac:-)
Ciesze sie razem z Wami, ze Wasze malenstwa tak pieknie i zdrowo sie rozwijaja:tak:
Belka, dobrze Aneczka pisze:-) Malenstwo podjelo decyzje za Was:-)
Stefanka ogromne gratki dla mamusi pierwszej oficjalnej grudniowej dziewczynki!!!!

I ogolnie sciskam Was wszystkie mocno i dzidzie tez!!! :-)

dziekuje ogromnie wszystkim za gratulacje. ale to podladowuje a od 2 dni oboje nerwowi bylismy:-):-) a tu taka sliczna coreczka.
a zdjecia wkleje ale nie mam nadal dostepu do ''tajnego'' :-)

ciesze sie, ze u wszystkich ok :-):-) u mnie w sumie tez, choc mam jakas mala bakterie (jeden plus) i musze wyleczyc :-(
dzidzius jest malutki, ale w normie. choc brzuszek to ma do tylu prawie dwa tygodnie :zawstydzona/y::-( no ale mam sie nie martwic. w sumie sama juz nie wiem.
lapka machal energicznie, ma takie nerwowe ruchy jak mamusia :-D w ogole zaczelam sie chichrac na tym usg, bo mnie to rozsmiesza jak on tak figluje :-)
ja nie rosne jeszcze, ale licze ze w najblizszych dniach zmiana musi nastapic!! brzuch caly czas 81 cm w obwodzie, nie przytylam :zawstydzona/y: we wszystko sie mieszcze. no i jem malo, jakos nie moge w siebie wmusic normalnych porcji.
ale mam sie nie martwic, bo te przyrosty to sprawa indywidualna:tak: dzis zaczelam bodajze 6 miesiac, a w tym to juz podobno bankowo sie rosnie :-D

hej dziewczyny!!

Wybaczcie, ze w ogole mnie nie ma na forum, ale normalnie nie mam czasu...szok ciagle jakies zakupy wyjazdy albo zalatwianie spraw a osttanio ciagle sprzatam mieszkanie, w ktorym po slubie bedziemy mieszkac..no a slub mam za 2 tyg wiec mowie wam, zero czasu!!!:szok::rofl2:;-)

w kazdym badz razie pozdrawioam Was wszystkie cieplutko!!

Aha i chcialam zaznaczyc, ze chyba ja pierwsza obwiescilam o mojej CORECZCE:-p;-)

pozdr

Zonkilek faktycznie bylas pierwsza, ale to juz jakis czas temu bylo i nam sie zapomnialo:zawstydzona/y:
No nic, w kazdym razie jest nadzieja, ze babski rod jednak nie wyginie:-)
Ciekawe ile jeszcze dziewczynek sie w naszych brzuszkach ukrywa:-)

Witamy wszystkie Mamusie i Dzidziusie :-)

No to mamy już dwie babeczki dla naszych facecików, chyba w przyszłości będą musieli stoczyć pojedynek o damę swego serca ;-)

Cześć wszystkim mamusiom i dzidzusiom.
Bardzo się cieszę że wczorajsze wyniki badań tak bardzo pomyślnie wypadły. Mnie wczoraj mały szkrab położył się na jakimś nerwie po prawej stronie i normalnie myślałam że odpłynę. Dziś już tylko leciutko mnie uciska ale za to mam zaparcia i mnie boli przez to brzuch. Poprostu czuję się fatalnie. I chyba cały dzień przeleżę.

Zyczę Wam dziewczyny miłego dnia.

reklama
Czesc Dziewczyny :)
Stefanka gratuluje coreczki :tak: Fajnie ze u ciebie tez wszystko ok :-) Dziekuje za informacje:blink:
Soida Ty sie nic nie martw o swoje dziecko, mama silna to i dziecko silne. A ze mama drobniutka to dziecko mialo isc w sasiada :-) ? Zobaczysz nadgonicie jeszcze wszystkich:tak:

Ja wkleje zaraz kilka fotek na zamknietym...

Do góry