reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Aneczka gdzie bedziesz rodzic? a gdzie rodzilas wczesniej, ja sie nastawiam na Wojewodzki -100% ale moj gino jest z Klinicznej i uwaza ,ze tam powinnam:confused:ja za nic nie chce tam, bo sie nasluchalam nieciekawych opinii.

reklama
Anja ja rodzilam w wojewodzkim pierwszego synka.Nie bylo bardzo zle ale tam generalnie nastawiaja sie na full natura, chocbys miala meczyc sie nie wiem jak dlugo(tak bylo u mnie) i oddaja dosc pozno dzidzie po porodzie.To mi akurat nie odpowiadalo bo chcialam miec malego caly czas przy sobie.Bede rodzic teraz na Zaspie.Moj Gin tez poleca kliniczna bo tam pracowal ale mi z kolei tam nie odpowiada brak sali do odwiedzin co jest zwiazane z tlumem odwiedzajcych na salach poporodowych a po porodzie chcialabym miec spokoj.;-)

No właśnie mój lekarz mówi to samo, w Wojewódzkim choćbys niewiadomo jak długo sie męczyła to nie chcą robić cc...czyli jeżeli poród jest bez powikłań i pójdzie łatwo to może być Wojewódzki, ale skąd możemy to wiedzieć jak będzie...A same wiecie jakie mogą byc komplikacje, powikłania jeżeli maluszek będzie zbyt długo w naszym brzuszku.
Ja napewno nie będę ryzykować i też wybrałam Zaspę:tak:

Dory wieczór Brzuchatki :)
Jestem załamana - byłam u lekarza dzisiaj...ale to na odpowiednim wątku.
No i się teraz snuję zrezygnowana i mam wrażenie że ta ciąża to juz na zawsze :dry:

witam

Ataata - znalazłam na allegro fajną firmę mama-tata i mają w swoich wzorach dla dzieci m.in. żyrafki - zamówiłam sobie właśnie taki przewijak prześliczny, zerknij:
PRZEWIJAK MIĘKKI NA KOMODĘ ~WE WZORACH POŚCIELI (272271082) - Aukcje internetowe Allegro

Magda_lenka...moja Ninka ma taka posciel i tej firmy i jestem bardzo zadowolona
Ataata...dziekuje bardzo za info. przestan sie bac, bo psychicznie jest nastawisz i jak juz dzidzia bedzie to bedziesz miala wielkiego stresa i malenstwo to wyczuje...dasz rade, ja tez sie balam ale jak polozne pokazaly co i jak to potem bylo oki. zawsze mozna potem pytac co i jak zrobic
Weroniczka..trzymaj sie i niech twoja reka wraca do formy
ja ide w ten piatek do mojego szpitala i zobacze co i jak, dokladnie tez obgadam z ginem moj porod bo mam wizyte w czwartek.u nas w szpitalu tez dzieci 24h z mamami.
co do ubrania malego to zobacze jaka bedzie pogoda i maz mi zabierze rzeczy ktore ja wczesniej przygotuje na wyjscie, nie wiadomo jak bedzie, moze cieplo, moze nie. zakupilam tez spiworek do fotelika wiec na pewno w samochodzie nie zmarznie, a cieple pajacyki i kombinezonki mam po Nince, najgorsze to to ze nie wiem ile bedzie wazyl i ile centymetrow mierzyl maluch, jesli bedzie malutki to przez te trzy dni maz cos dokupi na odpowiedni rozmiar

dobra, ja zmykam i zycze wszystkim milej nocki a juro milego dnia. monitor mi pada i mamy wydatek. nie wiem ile jeszcze pociagnie bo sam sie wylacza i jest problem z uruchomieniem go. czasami trzeba czekac pare godzin az laskawie sie ruszy i pochodzi troche

dobranoc wszystkim i tobie Ataata bo wiem ze siedzisz na BB

dobranoc wszystkim i tobie Ataata bo wiem ze siedzisz na BB
:szok: już mnie nie było asmodisku jak to pisałas ;-):-D

Cześc wszyskim.
Dop[iero wstałam.. obudzilam sie na sikanko po 4 i do 6 niemoglam zasnąć niewiem czemu. Zato otwarłam oczy, patrze na zegarek i szok:szok: 11.30..

U nas brzydko jak fiks, za oknem właśnie śnieg pada...

Dziewczyny meldować sie, chociąz jedno zdanko napiszcie że jeszcze jesteście...
Ewcia
viki gdzie jesteście?????

Cześć dziewczynki.

Popieram Ataatę: dawajcie znać co u Was. Ja nawet pisałam do Żonkilka sms-a co u niej słychać ale nieodpowiedziała.

A ja dziś czuję się słabo i szczerze mówiąc to przeleżałabym cały dzień w łóżku. Do tego chodzę na sikanko co chwileczkę no i bolą mnie kości biodrowe. Poprostu już czuję że koniec ciąży jest blisko.

Witam witam!
U nas paskudnie, pada ciagle albo deszcz albo deszcz ze sniegiem.FUJ
Mlody marudny, wczesniej dzis wstal a teraz tez cos zasnac nie moze.Chyba zeby znowu atakuja;-)
No i wlasnie gdzie sie reszta dziewczyn podziewa:confused: Ewa Viki chyba jeszcze nie rodzicie co? a jak rodzicie to dajcie znac czy cos;-)

reklama
Czesc Dziewczyny :-)
Moja mama jednak nie miala racji :zawstydzona/y::no: po calym weekendzie, lazeniu po sklepach, malowaniu i bieganiu po schodach jeszcze jestesmy 2w1 :sorry2::tak: wczoraj wieczorem jak zadzwonilam do domu to mama przyznala sie ze az sie wystraszyla jak nie dzwonilam przez caly dzien ;-) i moze ja juz gdzies na porodowce :-D a tu niespodzianka przetrzymalam wszystko :tak: nawet 2 noce spania na sofie gdzie bylo strasznie nie wygodnie :no:
Dzis zostalo nam wszystko poustawiac i posprzatac dokladniej :tak: i jestesmy gotowi :-)

A jak u Was Dziewczyny weekend? Mam nadzieje ze nie tak pracowicie jak u mnie ;-)

Do góry