Jutrzenko u mnie butelka Aventa nie przejdzie bo daria nienawidzi tego typu smoczków

Mamy Tommie Tippee i Canpola aktywne ssanie i obydwie rewelacyjnie sie sprawdzają... sa super bo imituja maminą pierś, dzicko musi ciągnąć zeby leciało, są mięciutkie, antykolkowe (Tommie Tippee to aż słychać jak zaworek pracuje

) no i dzieki tym smoczkom mała bardzo ładnie je bo wcześniej na zwykłych NUK-ach kauczukowych to była tragedia

No a pozatym Daria ma wade zgryzu a na tych smokach pięknie i prawidłowo okłada usta. Polecam te butelki i smoczki, są super!
Jeśli chodzi o Chrzci to woli ścisłości to nie Stasiulek był grzeczny a Tadziu;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)
.
Weroniczko błagam o wybaczenie tejże jakze nikczemnej pomyłki

;-)
ja jeszcze nie wiem kiedy u nas beda chrzciny bo nie wiem na ile tesc do Polski wraca, a wiec moze w maju moze w czerwcu a moze jeszcze pozniej

a ze chrzciny sa na wyrazna prosbe dziadkow wiec sie musimy dostosowac
Agnieszko no to mnie pocieszyłaś, że nie zostane jako jedna jedyna z dzieckiem nieochrzczonym, bo narazie u nas niema mowy o chrzcinach
Ataata za Twoją namową kupiłam wczoraj na allegro nosidełko Baby Bjorn i czekam na nie z niecierpliwością...ciekawe czy Wiktorowi sie spodoba??

A widzę że i wy jeszcze bez rożka sie nie obchodzicie...trochę mnie to martwi bo rożek już jest mały i zastanawiam się jak tu będzie wyglądało usypianie bez niego??

...
Monia mam nadzieje ze nosidełko się sprawdzi, ja wczoraj Darie wsadziłam do niego... pochodziłam chwilke i bek taki że w locie ją wyciągałam

A co do rozka to matko, ja juz sie boje coto bedzie jak sie do niego nie zmieści... Ja nie widze możliwości spania Draii bez rożka

Dziś kupiłam jej wałeczki takie specjalne żeby spała na boku, bo ulewa to se myśle ze na boku by mogła spać, no i zgadnij co sie stało... położyłam ją miedzy wałeczki na boku i.... no nic nowego... ryk!! =zbędny zakup

cholera jasna kolejna rzecz do kolekcji 'za szybke'
dziewczyny masakra, ząbki ida waszyma maluchom już
U nas na szczęscie narazie cisza, ale ciii;-)
A tak wogóle:
Anetko
W dniu Twych urodzin życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze,
radosnych i pogodnych dni, pełnych szcześcia i miłości.
Aby każdy nadchodzący dzien był tym najwspanialszym dniem w życiu
i zawsze otaczali Cię kochający ludzie.
Wszystkiego Naj, Naj.
Dużo zdrówka dla dzieciaczków, a w szczególności Madziulki