reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Z tym chłopięcym napletkiem to są różne szkoły, nam położna i health visitor stanowczo zabroniły ściągania napletka do roku czasu, bo podobno siusiaczek jest wtedy bardziej narażony na wszelkiego rodzaju infekcje :crazy: No i weź tu bądź mądra...

A ja już cosik wiem na pewien temat, ale może narazie na głos nie będę mówić, żeby nie zapeszać :-p

reklama
Soida my tez narazie nie dajemy Antosiowi nic poza mleczkiem;-) Chce poczekac do konca 4go miesiaca.No a lozeczko obnizamy tez dopiero jak maly zacznie siadac bo wtedy to juz moze wypasc
Ataata jesli chodzi o mate do przewijania to ja mam cos takiego tylko chyba jeszcze wieksze
Pledziki do przewijania DUŻE, MIĘKKIE, MEGA HIT (336237824) - Aukcje internetowe Allegro
tez zabieram to jak gdzies ide a i w domu czasem uzywam:tak:
Kasia !!!Ty mow Babo ze jestes w ciazy a nie nam tu cos ten tego swirujesz ;-):-):tak::tak::tak:
A ja dzisiaj ledwie zyje i malo mi trzeba zebym kogos udusila jak mi sie nawinie ktos jak bede zla.Tosiek dzisiaj wstawal w nocy co godzine na jedzenie a od rana obydwoje sa okropnie marudni.Wrzeszcza ciagle albo na zmiane albo obydwoje:rofl2::crazy::baffled:

Kasia;-);-);-);-);-);-);-)

Soida jeżeli maleństwo ma nie równe fałdki na nóżkach to absolutnie musisz to zgłosić lekarzowi i to jak najszybciej. Nie chcę Cię straszyć ale to jeden z objawów nieprawidłowego rozwoju bioderek.
A wózek bardzo dobrze mi się sprawuje był to doskonały zakup. Przynajmniej jak narazie:baffled:

Aaaa jesli chodzi o napletek to ja odciagam i u Toska jest super.Schodzi ladnie i robie to zawsze w kapieli, za to u Wicia niestety schodzi gdzies do polowy i koniec, od jakiegos miesiaca a nie widac poprawy:no:

KASIA czyzby to bylo TAK, mam nadzieje ze sie Wam udalo. Czekamy z gratulacjami na dobre wiesci.

Ja mam dzis kiepski dzien, jakos kiepsko sie czje ogolnie, chyba przez to glupia pogode bo deszcz pada i pewnie cisnienie niske.

Maly dzis znowu dostal gdzies 1/5 sloiczka jabluszek, ale sie cieszyl, strasznie jej lubi.

reklama
Do góry