reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Jutrzenka, Wiktorek tez od czasu do czasu ciągnie za ucho, na szczeście nie robi tego namiętnie ;-) i zaczyna się łapać za stópki
Monia - współczuję - uwielbiam wieczorne wiercenie :crazy: Mój Wiktor prawie w ogóle sie w nocy nie rusza, czasami główkę przekręci w drugą stronę. Tak jak pisze Grzechotka - krzyżem śpi ;-)

Viki - zuch synek !
Grzechotka - zdrówka dla Kubusia

Heh odkąd Młody nauczył się sam zasypiac wieczorem w łóżeczku znalazłam nowe hobby - obserwuję go jak się wycisza i zapada w sen. Jest to najsłodszy widok na świecie :))

Dzięki Dziewczyny! W takim razie jutro ruszam na poszukiwania śpiworka:-):-):-)

A co do facetów....to tak mają, najpierw robią potem myślą:crazy:
A ja kurde nadal tęsknię.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Moniu polecam spiworki odpinane na calej dlugosci ale po bokach nie przez srodek.mozna z niego wyjac dziecko i wlozyc nawet jak spi:tak:
zaraz znjade jakis tego typu to Ci pokaze;-)

Grzechotka z tej Lidki tez niezla k......

Aneczka mi sie tez wydaje ze to najlepsze wyjscie. Tak pomyslalam ze bede dawac na przemian a po cycu dostanie zupke, bo to akurat je chetnie. No i w nocy dam Mu cyca bo to dla mnie bedzie wygodniej

Monia moj Marcel to spi w bezruchu, na pleckach z rekoma do gory tylko glowe przekreca raz w lewo raz w prawo

Kaisa czyli z Olisia to rajdowiec jest:-):-)

Viki Marcel przed snem tez wsunal cala butle z kaszki 200ml. Czasami uda mu sie ladnie zjesc, chyba tylko po to zeby zbic mame z tropu:-):-):-)

no monia ja polecam firme GROBAG tu bardzo polecana ze wzgledu na to ze podaje grubosc spiworka. ja mam np 2.5 tog co dla mnie oznacza ze Gajunia moze w nim spac przy tem 18-20 stopni ubrana w pizamke. u mnie taki spiworek kosztuje ok 15 funciakow.

A mi dzisiaj nie dane obejrzeć Na Wspólnej :( Tomek ogląda jakiś durny film na Polsacie :( Może w sobotę obejrzę ciurkiem kilka odcinków, ale to zależy od tego czy zdążę wrócić od konsula,bo mamy złożyć wniosek o transkrypcję aktu urodzenia i wniosek o pesel.
Ach idę sobie piwka łyknąć, bo przed ciążą to ja piwosz byłam a teraz cosik się opuszczam ;-)

reklama
Do góry