reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzien dobry Mamuski:-);-):-);-):-);-):-);-):-);-)

Ogromne buziole dla "solenizantow" Adasia i Eryczka:tak::tak::tak:

Grzechotka ja tam sobie tez pozwalam na kawe czasami. Wedlug mnie to wszystko mozna ale z umiaren, no chyba ze zauwazysz ze dziecku to n ie pasuje, ale jesli nie to kochana nie zaluj sobie:-):-)

My dzisiaj mielismy noc przy cycu:-) Zrobilismy sobie takie swieto dzisiaj w nocy i Marcel sapl z nami i jak tylko sie przebudzal mama dawala mu cyca:-):tak: A coo!!! Jemu tez sie czasami nalezy swieto lasu:)
Teraz sie zastanawiam co ciekawego mozemy dzisiaj porobic, no i nic nie przychodzi mi do glowy. Poniewaz na pewnein czas zrezygnowalismy z zakupu domu to kombinuje jak przemeblowac salon zeby zrobic malemu wiecej miejsca na turlanie bo coraz lepiej m u to wychodzi,ale moze byc ciezko:crazy::crazy::crazy:

Ataata nie martw sie ja tez jak Tosiek placze mocno w lozeczku to siedze przy nim i glaszcze go po glowce;-):tak:.Czasem klade na nim reke zeby czul , ze jestem blisko.Nie mysl ,ze to jest tak ,ze on zawsze ladnie sam zasypia:no: czasem tez sie buntuje a mi ciezko patrzec jak tak mocno placze.Najwazniejsze jest zeby nie ulegac i nie brac dziecka na rece.Potem jak mala nie bedzie plakac to jej nie ruszaj a potem zaczynaj sie powoli coraz bardziej od niej oddalac.Potrwa to ciut dluzej ale bedzie moze mniej stresujace dla Ciebie i dla Darii:tak::tak::tak:
A ja dzis nie wiem co mam robic pogoda wstretna nie moge wyjsc na dwor wiec chyba zaczne odkurzac:rofl2::baffled: nienawidze tego ale dzieci to lubia hihi i podlogi chyba tez;-):-D

My dzisiaj mielismy noc przy cycu:-) Zrobilismy sobie takie swieto dzisiaj w nocy i Marcel sapl z nami i jak tylko sie przebudzal mama dawala mu cyca:-):tak: A coo!!! Jemu tez sie czasami nalezy swieto lasu:)
Teraz sie zastanawiam co ciekawego mozemy dzisiaj porobic, no i nic nie przychodzi mi do glowy. Poniewaz na pewnein czas zrezygnowalismy z zakupu domu to kombinuje jak przemeblowac salon zeby zrobic malemu wiecej miejsca na turlanie bo coraz lepiej m u to wychodzi,ale moze byc ciezko:crazy::crazy::crazy:

Ojoj Sylwia, żeby Ci Marcel nie zrobił niespodzianki i zbytnio sie nie przyzwyczaił do tego święta. Nie chce być złym prorokiem, ale mi Wiktor raz przespał 4 h na rękach to potem miałam jazdę ładnych kilka dni :baffled:

Wybaczcie Mamuśki, skleroza mnie dopadła, oczywiście wszystkiego naj, naj dla Adasia i Eryczka :-)

Mój Młody dał mi chwilkę dla siebie, leży grzecznie w łóżeczku i świruje swoje zabawki:-)Swoją drogą ma zmiany nastrojów jak kobieta w ciąży, najpierw się do nich uśmiecha, żeby za chwilę ze złością z całej siły pacnąć je rączką, może się chłopaczyna stresuje, że on tak do nich gada, a one Mu nie odpowiadają;-)

A ja dzis nie wiem co mam robic pogoda wstretna nie moge wyjsc na dwor wiec chyba zaczne odkurzac:rofl2::baffled: nienawidze tego ale dzieci to lubia hihi i podlogi chyba tez;-):-D

Z tym odkurzaniem to nasze dzieci mogłyby sobie ręce podać ;-) Ja tego nienawidzę (mam do odkurzenia cały parter, schody i pietro), a znowu Oliś przy odkurzaczu się wycisza i jest nim zafascynowany, pewnie jakby mógł to by na nim jeździł w czasie odkurzania ;-)

hej dziewczyny

a u nas jakis cud sie zdarzyl bo pablo jak zjadł o 20 i zaraz pozniej zasnął to obudzil sie dopiero o 4:szok::szok: a pozniej o 7:szok: pojechalismy zawiezc damiana do szkoly i jak wrocilismy to zasnął przy cycku i spalismy do 10:szok:

ale sie wyspalam

buziaki dla solenizantow:tak:

reklama
I my się witamy w ten kolejny paskudny chyba u wszystkich dzień:-(

Serdeczne życzenia dla dzisiejszych solenizantów Eryczka i Adasia:-):-):-):-)

Aneczka u nas to samo...młody po prostu uwielbia odkurzacz w przeciwieństwie do rodziców:crazy:...nawet parę razy przy nim zasnął:szok::-D

Ewedja u nas kupki jak u Kubusia Jutrzenki co 2 dni i różne...czasem we wszystkich kolorach tęczy...zależy co Wiktor zje...a właśnie ostatnio się zdarza że są i dwie co drugi dzień...ale też uważam że nie ma się czym martwić:-)

Viki gratulacje dla Pawełka pierwszego ząbka:-D

Sylwia powodzenia w przemeblowaniach:-)

Ataata kciuki mocno zaciśnięte:-):-):-) Nie martw się, wierzę w Was, na pewno się uda i za dwa dni Darusia będzie sobie sama szczęśliwa zasypiała, nie czekając jak ja ktoś zechce uśpić;-). To jest mądra dziewczynka i na pewno szybko się nauczy, a Ty Agatko bądź dzielna:tak::tak:;-);-):-):-):-):-):-)

Magdalenka fajne to cudo:-D:-D:-D

Kasia w takim razie oby wszystko udało się Wam szybciutko dziś pozałatwiać:-)

Dotka super że Krzysiowi kaszka przypasowała....przynajmniej się dziecko wyspało i Mamusia też;-)

Weroniczka super że powrócił do Ciebie dobry humor!! Tak trzymać;-);-):-)

A u nas znów dziwna noc....najpierw młody popłakiwał przez sen, a potem jak już zasnął wreszcie to się obudził o 4.40 na jedzonko!!!:szok: A dawno mu się to nie zdarzyło....Potem o 8 i przez godzinkę rozmawiał ze swoimi zabawkami, a teraz znów śpi:baffled:
I kurcze tak sobie głuptas oko podrapał, ze aż mi go żal:crazy::crazy::crazy:.

Taka ta pogoda, że nie wiem co robić....mam trochę sprzątania ale tak mi sie nie chce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A nic najpierw kawka...:laugh2::laugh2:
Miłego dnia:)

Do góry