reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
kurde zle doczytalam bo przeczytalam ze twoj mąż pochodzi a anglii a nie z alerii stad moje pytanie dlaczego do anglii nie pojedziecie:-p:zawstydzona/y:...no ale teraz wszystko jasne:tak: a poowiedz mi gdzie ty tego algierczyka dorwałas?:-), no chyba ze to jest tajemnicą...

a doly ??? zrozumiełe...czasem bywają i nie ma na to lekarstwa w takiej sytuacji...

ewedja tak sobie pozwoliłam zerknąć że jesteś ze starachowic mam tam dobra koleżankę

Viki no stara baba z ciebie mnie już do ciebie bardzo niedaleko:))))

Viki ale tez najmadrzejsza:-);-):tak:

A moj Marcel wlasnie znowu usnal w lozeczku:-):tak::-):tak: Kurcze juz coraz lepiej nam to wychodzi:tak::-D:tak:
A jesli chodzi o jedzenie to ja raczej pilnuje godzin jedzenia bo jak mu nie dam to On sie nie upomni a ze mamy ciagle klopot z ta waga dlatego nie czekam. Coprawda duzo mleka nm sie marnuje bo On raz zje raz nie no ale juz taki nasz los:-) Mam nadzieje ze z czasem mu sie to wyreguluje:) Dzisiaj o 11 np zjadl tylko 50ml wiec wzielam i w reszcie mleka rozpuscilam troche flipsow i dalam mu lyzeczka, nie zjadl wszystkiego ale zawsze to wiecej niz 50ml.

Ewedja bardzo Ci wspolczuje tym bardziej ze nie wiesz kiedy sie zobaczycie, jakbys wiedziala moglabys odliczac dni a tak:-:)-:)no:

Kurcze dziewczyny a ja strasznie sie wsciekam na ten nasz salon:wściekła/y::wściekła/y: Kurcze to jest taka kliteczka mala:no::no: Do tej pory jakos to moglam wytrzymac ale teraz jak Marcel lubi juz tak pofikac to chcialabym mu troche przestrzeni zorganizowac ale kompletnie nie mam pomyslu, musialabym cos wywalic ale wszystko tu potrzebne:wściekła/y::crazy: Ech te angielskie beznadziejne domy:wściekła/y:

kurde zle doczytalam bo przeczytalam ze twoj mąż pochodzi a anglii a nie z alerii stad moje pytanie dlaczego do anglii nie pojedziecie:-p:zawstydzona/y:...no ale teraz wszystko jasne:tak: a poowiedz mi gdzie ty tego algierczyka dorwałas?:-), no chyba ze to jest tajemnicą...

a doly ??? zrozumiełe...czasem bywają i nie ma na to lekarstwa w takiej sytuacji...
moze to bedzie smieszne ale poznalismy sie w slynnych obozach pracy we wloszech

reklama
Viki ja tez karmie na zadanie, maly juz sobie mniej wiecej ustalil godzinki ale czasem sie troche przestawia, odkad maly je deserki. A ilosci u nas to roznie, napewno nie zjada tyle co pisza na opakowaniu ze powienien zjadac. Gora 120 ml tylko przed snem i po nocy robie mu 150 i czaem zje wszystko.

Ewedja trzymaj nie, napewno juz niedlugo bedziecie razem, obys tylko miala tam neta i mogla dalej z nami pisac. A jak sie dogaduje z ludzmi we Wloszech??

Monia moze pogoda dziala na Wiktorka. Zycze milego weekendu z Twoim malym i duzym chlopakiem.

A u nas dzis zmiana smoczkow do karmienia. Wyrzucilam 1 i herbatke zamiast 1 daje 2 a mleczko zamiast 2 to 3. Maly sobie radzi wiec jest OK. Smoczek 3 jest zalecany od trzeciego miesiaca wiec niech maly sie uczy.

A moj synalek dzis odkryl sobie kciuka, juz nie pakuje calej lapki do buzi tylko z zamilowaniem sobie kciuka rzuje i jakie dzwieki przy tym wydaje hihihihihi. Teraz wlasnie zmienim sobie raczke i ssie prawego. Ale ma radochy przy tym :)))

Do góry