reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Gajutek jest jeszcze malutki !!! a jak bedzie wieksza to ja jej wszystko wytlumacze. ale swoja droga to powiem wam ze rzeczywiscie jestem nadopiekuncza ( chyba ) co jest dziwne bo sama bylam wychowywana bardzo liberalnie i rodzice pozwalali mi na wszystko!!

Ech.... nie ma szans zeby te 100stron szybko nadrobic.. Wiec tak stopniowo musze, bo nawet w weekend aktywnosc pokazna:-)
No i w tygodniu powinnam w normalniejszych godzinach byc:)

A z tym Allegro to faktycznie mozna sie wtopic....I normalnie szok, ze w takim stanie wozek babka przeslala. Ja to bym sie chyba ze wstydu na jej miejscu spalila...A niech ja....

Aaa Grzechotka chyba pytala...:) Po prostu 2,5 roku temu wzielismy slub cywilny, a dopiero teraz koscielny, przy okazji chrzcin (a rodzinka w wiekszosci myslala, ze tylko chrzciny beda)

Jutrzenka powodzenia! Na pewno wszystko sie swietnie uda!!!:)

:-)
A powidzcie dziewczynki czy ktoras z was zaliczyla juz jakas imprezke? Mnie R namawia zebysmy Marcela do babci dali i sobie poszli ale ja chyba jeszcze nie jestem gotowa na taki wypad, mysle ze nie umialabym sie bawic:crazy::crazy:

Sylwia ja zaliczyłam wyjś cie do koleżanki na 3 h ale co robiłam pokazywałam jej zdjęcia cały czas i gadałam o nim cały czas a potem dzwonił no i wkońcu jej mąż mnie odwózł do domu taka impra była:-D

Kochane swieto moje dziecko po raz pierwszy samo usnelo w lozeczku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Usypial mi na rekach i jak go polozylam do lozeczka to sie obudzil, pogadal sobie pokopal i tak pol godzinki a teraz patrze bo jakas cisza a on spi, moglo by mu juz tak zostac :))))))))))

ewedja no to gratulacje na każdego przychodzi pora:-)

dota i reszta :)) jakie byscie mi gazety polecily bo zamowilam tu w sklepie "mamo to ja" ale nie wiem jakie jeszcze tytuly moge zamowic i co polecacie.
stefanka ja kupuję też jak dota Dziecko czasami mamo to ja ale dziecko najbardziej mi pasuje

ja wlasnie czekam az sie aukcja skonczy, bo chce kupic samochodowy podgrzewacz do butelek

sylwia ja mam podgrzewacz baby ono i całkiem użyteczny tylko dłłłłłłłuuuuugo sie podgrzewa:baffled: a jeździmy do moich rodziców 400 km od łodzi więc się przydaje.

Kurde jutro mam chrzest i cala w nerwach jestem, oby maly byl grzeczny.
Jutrzenka powodzenia na chrzcie napewno wszysto będzie pięknie:-)

czesc!!

Kurfa jestem zła jak fix dzisz przyszedł wózek i wygląda jak po wojnie:wściekła/y::wściekła/y:
Nawet kawałki jedzenia w nim były!!! co za ludzie!!! popsuty, brakujące elementy, brudny a feeeeee!!!:wściekła/y:
I własnie szukam nowego na allegr a ta Ci** niech sie udławi kasą, napisałam jej maila i juz sie nie odzywa!!!

Szlag mnie trafi
i nawet nie mam jak zapalić...!!!
ataata właśnie tak to jest na allegro ja jak chcę coś używanego kupić idę do komisu z rzeczami dla dzieci tam przynajmniej możesz obejrzeć i dotknąć i nie płacisz za przesyłkę może znajdz taki komis u siebie czasem warto się wybrać
No i gratulacje dla darii że wreszcie śpiw łłóżeczku widzisz dla chcącego nic trudnego BRAWO!!!:-):-):-)

A mnie wczoraj podsiadł mąż i już się nie mogłam do kompa dostać. Mały wczoraj walczył ze mną ze 40 min zanim odpłynął zjadł tylko 100 kaszy i oczywiście obudził się o 11 kurcze ja już nie wiem co robić żeby od dłużej spał. Kilka pierwszych razy po kaszy spał bardzo długo bo do 1 a nawet 3 rano. Mam nadzieję że to wstawanie to ze wzglkędu na tą chorobę. I tak jest dzielne to moje dziecko taki arsenał leków ma i wszystko dzielnie połyka :-) tak mi go szkoda. Zobaczymy jaki będzie dziś dzień. U nas pochmurno chociaż miało być ładnie i miało być 20 stopni i klops może i dobrze nie będize mi szkoda że na spacer nie idziemy:baffled::baffled:

no książe się obudził
Już idę szefie!!!!;-);-);-):-):-):-)

miłego dnia babeczki:-):-):-)

A moje dziecko dzis przegięło kapelusz:crazy:
O godz 3 w nocy sie obudziło i ani pic ani jeśc ani smok tylko bawić sie chce:szok: Rajdoliła sie tak do 4 ciągle gadając i bawiąc sie pieluszkami i smoczkiem...
I nie szło jej uśpić, bo co podchodziłam do łóżeczka (było ciemno jak w...) to sie uśmiechała, niewiem jak ona mnie w tej ciemności widziała, w kazdym razie usmiech i chichranie i ani myślała iśc spać!!
O 4 dała za wygrana położyłam ją na boku i usnęła wreszcie:-D
A ja zdycham bo spałam przez nią może ze 4 godziny tej nocy:wściekła/y:

reklama
Hej dziewczynki.
Ja dziś jestem po jakiejś koszmarnej nocy:crazy::crazy: Chłopcy na zmianę się budzili z płaczem tak więc w nocy zaliczyłam cztery albo nawet pięć pobudek:crazy::crazy::crazy: A teraz nie wiem czemu nie mogę zasnąć żeby odespać:angry::angry::angry::angry::angry::angry: No i jeszcze dziś idziemy na imieniny szwagra:baffled::baffled::baffled::baffled: Oj to będzie ciężki dzień. Dobrze że chociaż mąż jest dziś w domu:happy:

Do góry