reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ale Wy sie rozkrecilyscie jak ja wczoraj poszlam:szok::szok::szok: R przechwycil mi kompa a jak skonczyl to juz bylo pozno i spac mi sie chcialo wiec nawet nie zagladalam:)

Grzechotka ja tez probowalam jakos przestawic Marcela zeby dluze w nocy spal ale on w dzien tak niechetnie je wiec ja jestem sczesliwa ze chociaz w nocy je wiec Go tak zostawilam i karmie na zadanie czyli co okolo 3 godziny:szok::szok: No ale co tam:tak:;-)

Wiecie co te nasze dzieci sa juz coraz bardziej samodzielne:-):-) Wlasnie teraz patrze sobie na malego:-) On lezy sobie na swojej macie i bawi sie sam ze swoimi zabawkami juz od pol godziny:-) Kurcze fajnie tak popatrzec jak On juz coraz wiecej potrafi. W piatek przyjezdza moj szwagier co widzial Marcela ostatni raz jak sie urodzil, trochu sie zdziwi:-);-)

reklama
Sylwia ja tez lubie sobie tak na brzdąca popatrzeć praktycznie codziennie zauważam coś nowego u niego ale moje leniuszki nie bawiią się zabawkami nie wim czemu go zabawki niem interesuja może nie kubi misi i kaczuszek może mu muszę jakiś samochód kupic:-D:-D

a u nas noc cudna. pablo obudzil sie o 4, pozniej o 7 i spalismy do 10:szok::szok:po prostu bajka....a pogoda no tak jak grzechotka pisała...nie zapowiada sie wyjscie na spacer..no moze kilka rundek na balkonie zeby maly choc kilka łyków powietrza złapał i pospał na dworze;-)

Viki dobrze że chociaż masz taki balkon że rundki możesz robić ja jak wózek wystawię to jedynie pobujac moge:-):-):baffled:

ja byłam u ksiedza w piątek i musiałam go troche oszukać (grzesznica ze mnie) żeby nam wyraził zgodę na chrzest w innej parafii . Chrzcimy u moich rodziców w mieście bo tam taniej a moja rodzinka jest ogromna poza tym ytam prawie wszyscy mieszkają u nas na chrzcinach szykuje sie 30 osób no i mósialm mu powiedziueć że pra bacia Kuby umierająca i nie może przyjechać do łodzi więc my musimy tam zrobić chrzciny - chyba zostanie mi to wybaczone takie małe kłamstwo

no nadrobilam zaleglosci, ja to nie rozumiem ja sobie wczoraj poszlam a wy zescie sie rozgadaly :no::no::no:
no ale coz udalo mi sie nadrobic i przeczytalam juz wszystkie strony, moje malenstwo w nocy tez bylo troszeczke niespokojne, no ale jakos przespalismy, wlasnie babcia daje mu zupke dobrze ze jeszcze nie zaczal nia pluc bo to juz opanowal :rofl2::rofl2::rofl2:

grzechotka mysle ze takie klamstwo to nie klamstwo, ksiezmi kieruje tylko wola kaski, wedlug mnie to jest wogole bezsensu ze trzeba taka zgode otrzymac :szok::szok::szok:

u nas pogoda do d......, ze spaceru dzis na pewno nici, balkon jest jakotaki ale zabudowany wiec i tak tam sie nie pospaceruje, jak bylismy w lutym we wloszech tam byla lepsza pogoda niz tu teraz, spacerowalismy po 5 godzin dziennie, z karmieniem w miedzyczasie w parku, a takie wieksze dzieciaczki to biegaly bez kurteczek

ataata jak moj Zaki budzi sie w nocy i chce sobie gadac w lozeczku to ja zazwyczaj odplywam i on po jakims czasie tez, ja nie chce usnac ale to samo przez siebie przychodzi

Allegro ja jak cos kupuje w tym sklepie to zawsze staram sie kupic cos nowego, ja tez mam wozek w Polsce z Allegro i nie narzekam, z tym ze ja mialam szczescie bo byla wyprzedaz jak kupowalam w styczniu i zaplacilam 150zl z przesylka razem,

Witamy!!!:-)

U nas tez noc w porzadku....ostatnio Krzysio spi o19-tej do 6-tej:tak: Ale ja i tak wstaję w nocy i sprawdzam czy wszystko ok;-)

Sylwia na Twój problem jest jedno wyjście drugi komputer albo laptop:tak:Wtedy każdy bedzie miał swój i nie będzie problemu. My rozwiązaliśmy ten problem w taki sposób...chociaż ja ostatnioi rzadko siedzę....to rozwiązanie nam się przydało jak byłam w ciązy i się nudziłam;-)

poczytam sobie co tam jeszcze napsiałyście....Viki a jak torebka,kupiłaś?

:-)

Dzień dobry
U nas za oknem tez szaro, mokro, nieciekawie.
A głowa mnie boli :crazy:
Ataata mnie też Wiktor wstał w nocy i w najlepsze się zabawiał i gadał, co u niego nie jest normalne, bo on zazwyczaj budzi się płaczem.

reklama
Do góry