reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

sylwia taki co ja widziałam na allegro nowy kosztuje 158 a ten asmodis 190

generalnie lekarze mówią że żaden leżaczek nie jest dobry a juz napewno nie elektryczne bo nie dostosowują się do ciała dziecka tylko bujają mechanicznie no nie wiem napewno jest to wielkie ułatwienie

reklama
Ewedja:-);-)

A ja uciekam...zaraz zaczynają się moje dwa ulubione seriale, które tylko lecą w niedzielę....

Jakby były jakieś problemy, pytania....jakbyście nie mogły sobie z czymś poradzić-to tylko kom.;-):-D:-D:-D Do wieczora:-)

generalnie lekarze mówią że żaden leżaczek nie jest dobry a juz napewno nie elektryczne bo nie dostosowują się do ciała dziecka tylko bujają mechanicznie no nie wiem napewno jest to wielkie ułatwienie

Oj napewno to jest ulatwienie:tak::tak: Wiesz jak nie bedzie lezal calymi dniami to krzywda tez mu sie nie stanie:-)
Ewedja:-);-)

A ja uciekam...zaraz zaczynają się moje dwa ulubione seriale, które tylko lecą w niedzielę....

Jakby były jakieś problemy, pytania....jakbyście nie mogły sobie z czymś poradzić-to tylko kom.;-):-D:-D:-D Do wieczora:-)

A co to za seriale??

Sylwia ....nie mam czasu...ale Tobie odpowiem, bo Ty z Trójmiasta(przynajmniej kiedyś) na tvn style: o 17:40 Uwaga faceci i o 20:00 Hotel Babylon (to są powtórki ale ja nie oglądałam):tak:;-):-D

to wychodzi ze trzeba powiedziec lekarzowi i zwiekszyc dawke witaminy D3
troche sie zmartwilam, musze jak najszybciej o ty powiedzic
Ewedja..a ile ty dajesz tych kropelek swojemu malenstwu?
ja mam jutro szczepienie to przy okazji sie spytam, ale kolezanka przez dwa tygodnie musiala dawac podwojna dawke

asmodis dla każdego dziecka jest inna dawka bo to zależy od wielklości ciemioncza przy urodzeniu potem też lekarz dostosowuje latem daje się mniej bo jest więcej słońca my na początku dawaliśmy 1 kroplę teraz 2 dziennie

Kurcze własnie popsuła mi się karuzela i będzie płacz bo nie gra i się nie kręci ale juz chyba nowej nie bedę kupowac tylko kupie taki pałąg z zabawkami i do łóżeczka i do wózka robia teraz te zabawki takie marne :angry::angry::angry:

reklama
:-)Ach, teraz mi sie przypomnialo:-) Ataata czy Ty zdajesz sobie sprawe ze zle mnie wpisalas na liste Grodniowek????? Ja mialam termina na 30 listopada, no ale wybaczam Ci, niech juz tak zostanie:-);-):tak:
sylwia wiem wiem tak cie wpisałam bo u nas niema listopada:-p

Ataata...jesli zdecydujesz sie na ten wlasnie wozek ze zdjec i chcesz miec bardzo folelik to wklejal linka do fotelika...idealnie pasuje
FOTELIK SAMOCHODOWY GRACO Z BAZą!!! (347343882) - Aukcje internetowe Allegro
asmodis dzieki ja własnie niechce z fotelikiem, ale ten gosc z Krakowa ma z fotelikiem w zestawie i dlatego o tym pisałam, wole z krakowa ale tez wole bez fotelika, zalezy ile krzyknie za zestaw

kochane ja mam inne pytanie
czy któremuś brzdącowi pocą się stópki?
dziś mały leżał sobie na brzuniu z gołymi nóżkami i zakładając mu rajstopki na stópkach miał warstewkę potu (chyba). wyglądało to tak jakbym mu zmoczyła stópkę w wodzie.
Ewcia mojej sie pocą i mam zwiekszona dawke wit D3 do aż 8 kropli na dobe, ale u nas jest problem z kością potyliczną bo jest rozmiękczona..

ja mam jutro szczepienie to przy okazji sie spytam, ale kolezanka przez dwa tygodnie musiala dawac podwojna dawke
ewedja i reszta dziewczyn!! ja daje czterokrotną dawke...:crazy:
ale u nas to jest poczatek krzywicy niestety:-( niewiem skąd to i dlaczego, no i nie strasząc pocące sie dłonie, stopki albo tył główki podczas jedzenia śa jednym z objawó właśnie krzywicy... także popytajcie lekarzy lepiej;-)

Do góry