reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dzis u nas proba, Zaki wlasnie wszamal 150ml kaszki takiej gestawej, dawalam mu dzis nabyta butelka LOVI z lyzeczka, niezla jest, ciekawe czy moje dziecko sie zasycilo czy za 3 godzinki sie obudzi bo glodne :(((((((((

Moje dziecię też już smacznie śpi:-):-)

fajnie dziewczyny macie że jedziecie sobie na majówke. U mnie to będzie dzień jak codzień. R w pracy a my z Marcelem sami w domu, ewentualnie na rundce dookoła osiedla;-)

Paula u mnie po tej kaszce Marcel śpi max 5h:no::no:

Ewedja jak już znajdziesz jakiś magiczny sposób to zdradź mi go proszę bo ja też nie wiem jak Marcela tego oduczyc

Stefanka, Ataata czyżbyście się na jakieś sekretne pogaduchy umawiały:szok::crazy:

Ja znów padnięta jestem ... po tej wycieczce do miasta mam dość ... już nie miałam sił upchać wózka w drodze powrotnej od babci:crazy: ... ale co tam ... Wiktora dziadkowie wypieścili, walnął im dwie kupki w międzyczasie, a teraz odpływa w łóżeczku:happy:.

Odnośnie jedzenia na noc ... to ja robię już 240 ml mleczka i do tego wsypuje 4 miarki kleiku ryżowego (bo u nas najbardziej smakuje i najdłużej śpimy po nim) ... i tak po kąpieli zjada 120 ml a resztę daję mu jak się kładę ... zazwyczaj przez sen. I po tym śpimy gdzieś do 7 rano ... czasem jeszcze po jedzonku do 9-10 ale nie zawsze. I TO MI PASUJE:happy::happy::happy::happy::happy:

Wszystkim wyjeżdżającym życzymy udanej podróży, wspaniałego weekendu no i najważniejsze ... pięknej pogody:-).
Ł wraca jutro kolo południa to może i nam się uda gdzieś wyskoczyć, ale raczej tak na jeden dzień ... :baffled:

Kasieńka wiem że żadne słowa nie będą dla Ciebie pocieszeniem ... ale jednak zawsze pamiętaj że WSZYSTKIE JESTEŚMY Z WAMI SERCEM I MODLITWĄ i nie może być źle ... całuję Was gorąco:tak:

reklama
Do góry