reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Stefanka myślałby kto, że u Ciebie same takie piękne dni;-). A "TEN" dzień jest najpiękniejszy ... każda mężatka Ci to powie. No chyba, że Ty po prostu nie chcesz w białej sukni wystąpić??:-p

Oho ... wszystkie pewnie "You can dance" oglądają ... nie ukrywam że ja też:-p ... oooo reklamy się kończą ;-)

Stefanka :-p;-):-D, nie wiesz co dobre, mysle ze w tej kwestii podobnie jak przy sterylizacji nie dojdziemy do porozumeinia :no::no:;-);-):-D

Monia masz racje to piekny dzien i jedyny w swoim rodzaju, mozna go porownywac tylko z urodzeniem dziecka choc to duze wieksze szczescie

A i tu się zgodze ze Stefanką i nie dlatego że zwie mnie swoja pupilką ;-):laugh2: jestem po dwóch ślubach i na żadnym nie wystąpiłam w pięknej ślubnej sukni. Na cywilnym przyszła rodzina złożyć zyczenia, a kościelny to się odbył całkiem potajemnie - tylko dla nas. I byłam na wielu ślubach, weselach koleżanek i naprawdę nie żałuję. Tak jak mówi Stefanka całe zycie ma być piękne :tak:

Ojjj Magdalenka Ty lizusko:-D:-D:-D

No dobra ... każdy żyje jak mu się podoba. Ja mój ślub wspominam bardzo miło i był to dla mnie poza narodzinami Wiktorka najpiękniejszy dzień w życiu ... bo od niego się zaczęło ... i choć czasem nie bywa różowo ... jestem szczęśliwa i wszystkim tego życzę:):)

no jutrzenka moze ty nie wiesz co dobre bo nawet nie masz porownania :)) to tak jak bys mieszkala w minsku mazowieckim i nigdy nigdzie nie wyjechala i mowila ze reszta swiata to lipa. a tymczasem wszedzie jest inaczej :)
monia dla mnie slub to cos wiecej niz biala suknia i weselicho na cala rodzine. dla mnie wazniejsze sa uczucia i np nasze dziecko ktoremu bede mogla powiedziec zupelnie szczerze ze jest owocem miłosci :)) a nie slubu...
magdalenka moja pupilka!!

reklama
Do góry