reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a wiecie już się nie mogę doczekać jak Wiktor zacznie mówić, wypytywać się o wszystko...pewnie jak to nastąpi będę tęskniła do tego jak był mały i nic nie mówił :rofl2: Mojej siostry synek ma włąsnie taki etap gadulstwa irytującego. Ostatnio poszli na zakupy i moja siostra nic nie mogła sobie kupić, bo Michał ciągle: ile to kosztuje? to za drogo! :rofl2: tak se to wychowała na własnej piersi wykarmiła :laugh2:

reklama
ataata bez powodu lapiesz :))
magdalenka ja sie nie moge doczekac az gajutek zacznie chodzic chociaz moja kolezanka ktorej syn wlasnie zaczal mowi ze lepiej bylo jak lezal bo teraz jest nieobliczalny :))

Noooo koleżanka z pracy opowiadała mi jak jej córeczka była najsłodszym i najkochańszym dzieckiem pod słoncem: oglądała książeczki, bawiła się się cichutko i sama sobą potrafiła się zająć, uśmiechała się do wszystkich..do czasu...jak nauczyła sie chodzić tak w nią diabeł wstąpił. Koleżanka z mężem nie wiedzieli co mają robić bo dotąd prawie zajęcia przy dziecku nie mieli :tak:

No iwiadomo, trzeba półki, regały do ścian poprzykręcać, od okien daleko stawiać, niebezpieczne przedmioty poprzenosić na wyższe poziomy...a i tak nie unikniemy pewnych sytuacji

no zobacz im dalej tym gorzej :)) pozniej bedziemy mowily ze lepiej bylo jak nie mowil(a) a pozniej juz beda nastolatkami...

no zobacz im dalej tym gorzej :)) pozniej bedziemy mowily ze lepiej bylo jak nie mowil(a) a pozniej juz beda nastolatkami...

jak to mówią "małe dzieci mały problem, duże dzieci duży problem"

parę dni temu była u mnie siostra, wizyte zakłócił telefon od męża, młodszy synek mojej siosty wbił sobie stzrykawkę do oka :baffled: na całe szczęście okazało się że trafiła tuż pod oko, ale dość poważnie rozcięła skórę, więc parę milimetrów wyżej i byłoby po oku :crazy:

Magdalenka rany julek ... ale historia:szok:

Stefanka ja również z pełną świadomością będę mogła powiedzieć swojemu dziecku, że jest owocem miłości i ślub w żaden sposób na to nie wpłynął!!! A raczej był efektem naszych uczuć a nie imprezą dla rodziny... ale widzę, że i w tej kwestii (jak i sterylizacji) jesteś nieugięta:-).
Twoja sprawa!;-)
A ja jestem szczęśliwa że jest jak jest ...

Agatko koniec tematu;-)

reklama
magdalenka wiem i to mnie przeraza!! chociaz moja kolezanka mowi ze jak bede miala 2 dziecko to mi przejdzie :)) ale ja chce miec tylko okropnie rozpieszczonego Gajutka!

Do góry