sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Kasia pewnie to głupio zabrzmi ale cieszę się:-):-) Teraz na pewno będziesz bardzo zestresowana ale oby do poniedziałku a potem to już tylko z górki
 Bo to że Oliś będzie miał operację teraz oznacza tylko i wyłącznie to że szybciej będzie miał serduszko zdrowe:-)
 Bo to że Oliś będzie miał operację teraz oznacza tylko i wyłącznie to że szybciej będzie miał serduszko zdrowe:-)

Ewedja czekamy na fotkę wogóle jestem strasznie ciekawa jak Ty wyglądasz bo sie nie chwaliłaś jeszcze żadnym swoim zdjęciem
 wogóle jestem strasznie ciekawa jak Ty wyglądasz bo sie nie chwaliłaś jeszcze żadnym swoim zdjęciem a na NK to słabo było widac
 a na NK to słabo było widac

Ale tu się migających zdjęc namnożyło

tylko nie rozumiem czemu Wy macie po 4 zdjęcia a mi wyświetla tylko 3
 próbowałam chyba miliomn razy i nic:-
 próbowałam chyba miliomn razy i nic:- -(
-(

Bo to że Oliś będzie miał operację teraz oznacza tylko i wyłącznie to że szybciej będzie miał serduszko zdrowe:-)Ewedja czekamy na fotkę
 wogóle jestem strasznie ciekawa jak Ty wyglądasz bo sie nie chwaliłaś jeszcze żadnym swoim zdjęciem
 wogóle jestem strasznie ciekawa jak Ty wyglądasz bo sie nie chwaliłaś jeszcze żadnym swoim zdjęciem a na NK to słabo było widac
 a na NK to słabo było widac
Ale tu się migających zdjęc namnożyło

:-)

no i znowu nici z samodzielnego uypiania w łóżeczku
 no i znowu nici z samodzielnego uypiania w łóżeczku  :-)