reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula, z tym niespaniem to też po mamusi ;-)
Soida Łukaszek super :tak: Kawał faceta już z Niego :-)
A jestem baaaardzo ciekawa co tam u Doticzki słychać? Ma ktoś z Nią kontakt? Aneczki też coś długo nie widziałam? Ewcia pewnie zajęta Adaśkiem.

reklama
Hejka!!!

Sto latek dla naszego słodziutkiego Marcelka :):)

I najlepsze życzenia dla Soidki,
oby się Tobie wszystko poukładało, a Tata szybko wrócił do zdrowia :):)

Paula u nas też były owoce z jogurtem Gerbera i było "mniam, mniam" a dziś kupiłam te większe słoiczki z Bobovity i zobaczymy czy posmakują ... a swoją drogą fajne nowości powprowadzali dla naszych pociech ... gruszki, morelki, jogurciki, te jabłka z biszkoptem też są pycha!!!
Co do Pampersów to jest normalnie masakra !!! Co kupuję następną paczkę to coraz droższa a tylko na promocjach zwykle kupuję :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ... chyba poprosimy ładnie naszą kochaną ciotkę Stefankę żeby jakiś duży ładunek do Polski przesłała :-D;-)

Basia aż przykro słyszeć co przeszedł już Twój maluszek ... trzymam kciuki żeby szybciutko problemy ze zdrówkiem minęły :-)

Belka wyobrażam sobie jak trudno Ci będzie rozstać się z córeczką od września, ale nie martw się, szybko przywykniecie obie do nowej sytuacji ... wiem po sobie, też się strasznie obawiałam powrotu do pracy,a to było już prawie 2 miesiące temu ... i da się przywyknąć :tak::-)

Weroniczka jesteś niesamowita !!! Zrobić obiad z pustej lodówki !!! Brawo ... jak to my kobiety musimy sobie radzić, no nie ??
Pogłaskaj brzuszek od ciotki Moniki ... a Rodzina na pewno się bardzo ucieszy:):happy2:

Kurcze nie pamiętam co tam jeszcze pisałyście ...
Miłego wieczorka:-)

A może tak na zachętę ;-)
images

Zaraz tu tłumy będą :-p

He ... Kasia ... właśnie sobie otworzyłam !!! :-D:-D:-D
Jak ja lubię piątek :):):cool:

Edit:
Jutrzenka ... odganiam dla Ciebie chmury ... udanej wycieczki :):):-)

Magdalenka to znów się romantyczny wieczór szykuje ... po tym kinie pewnie :):)

Dotka "przytulilaś się"??!!!, a mówisz że seksu było mnóstwo ?:-D:-p

Ostatnia edycja:
Oj... Ja nie nawidzę piwa!!! :eek::eek::eek: jakaś inna chyba jestem... :-D:-D:-D
Jedyne które wypiję to Red's jabłkowy... :tak:

No my jutro na drugie śniadanko spróbujemy tej nowości. Zobaczę czy posmakuje...
Monia dobry pomysł z prośbą do Stefci :-D:-D:-D na pewno się ucieszy :-D:-D:-D;-);-);-):-D:-D:-D

Halo halo

No tak Stefcia to moglibyście czytać Gajutkowi...na pewno by się ucieszyła!
My nie bierzemy Wiktora bo lubi kometować i wymyśla zakończenia - bardzo denerwujące :cool:

A byliśmy na kinie akcji - totalny odlot pt. "Wanted" ("ścigani") Fajny jak ktoś lubi takie kino...ja lubię..pośmiałam się troszkę z efetów specjanych.
Najważniejsze że się zrelaksowalam

Hehe no Monia - własnie mamy romanyczny wieczów wg państwa T. : ja przy swoim, K. przy swoim kopmie....opieram sobie o niego nóżki i co jakiś czas mu puszcze oko :-D:-D:-D

Wiecie ... zmartwiłam się...Wiktorowi wyskocyły brzydkie plamy na plecach...wyglądają trochę jak atopowe zapalenie skóry :-:)-:)-(
Przypuszczam że to może być po jajkach, wprawdzie on jeszcze nie jadł...ale ja przez ostatni tydzień serwowałam nam jajka pod różnymi postaciami.
Odstawie te jaja i zobaczymy :no:

Soida witamy staruszko ;-):-p

soida najlepsze zyczenia i powiem ci ze sie usmialismy z filmiku jak Luki skopal misia :)
i zapomniane STO LAT dla MARCELKA

Mmm mniam mniam;-)
Zobaczylam piwko i od razu jestem ;-):-D
Tak naprawde to czasem podczytuje ale kociol w domu potworny i nigdy nie mam czasu czegos naskrobac:zawstydzona/y:
Kasiu przepraszam ,ze nie kibicowalam na biezaco ale bylam ciagle myslami z Toba i Twoim Oliskiem.Bardzo sie ciesze ,ze jestescie juz w domku i wszystko wraca do normy:tak::tak::tak:
U nas wszystko dobrze ale naprawde chyba sie nie nadaje do tej roboty bo nie wyrabiam na zakretach. Witek przechodzi bunt dwulatka a Antos jak zwykle usmiechniety i zadowolony z zycia:blink:
Weroniczko Wielkie gratulacje z powodu szczescia pod serduchem no i uklony bo podziwiam Cie naprawde.
No i na koniec DotaZ kurcze w jakim Trojmiescie ty mieszkasz bo ja tu w ogole lata nie widzialam a Ty ciagle o upalach piszesz.;-):sorry::eek:fakt ,ze zawsze sie smiejemy ,ze u nas w Matemblwie to jakis biegun zimna ale naprawde ciagle wieje okropnie zimny wiatr i tylko w pelnym sloncu bywa czasem fajnie.

reklama
No tak to lubię, Aneczka przywołana do tablicy od razu się zgłosiła ;-):-p Ocena 6 :-D:-D:-D
Co do piwka to ja uwielbiam:-) Bez żadnego soku i żadnego tam Redd'sa bo piwo z sokiem i Redd's to dla mnie profanacja piwa ;-)
Ja też sobie właśnie otworzyłam, a moje dziecko jeszcze nie śpi:szok: Bawi się osiołkiem i dręczy swoje paluchy, ale na szczęście nie krzyczy ;-)

Do góry