reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

magda ja ci nic nie poradze :( sama nie wiem co bym zrobila
kasia wlasnie ja tez nie rozumiem jak mozna swoje dziecko zostawic...

reklama
witam póznym wieczorkiem
nastapiła zmiana planów i to my pojechalismy w gosci było fajnie
co do piwka to my se z T tez pijemy ja redsa tego cytrusowego (z butelki jest okropny a z puszki mniam mniam )
dziewczyny fajnie was widziec po długiej przerwie ;-):tak:
STEFANKA i jak przeszedł ci FOCH????????:-p:-p

Kasia to mnie uspokoiłaś...wprawdzie widziałam u moich siostrzeńców potówki i wyglądały inaczej...ale może oni się mniej pocili...

Monia nie ulegaj pokusie...bo sobie narobisz bigosu a dziecku smaka i cierpienia potem ;-)

A mnie teraz naszło na wspomnienia i czytam swoje pierwsze posty na tym forum :-) Jaka ja głupia byłam jak byłam załamana informacją o ewentualności ZD u mojego dziecka. Kurcze jak to człowiek jest głupi jak nic nie wie na ten temat, a sieje manianę. Teraz nawet jakby mi ktoś dawał w pełni zdrowe dziecko to w życiu nie zamieniłabym mojego Szefuńcia :tak::-) Mimo tego, że do tej pory w łóżeczku szaleje zamiast spać :sorry:Hmm, może chce tutaj ze mną na BB popisać ;-)
Elcia witaj :-) Dzień doberek ;-)

Elcia...a wiesz że razem z piwem pijesz pierwiastki które przechodzą z puszki do piwa...dlatego ma inny smak niż to z butelki!
Niedługo wszyscy będziemy świecić ;-)

Kasia świat byłby gorszy bez Szefuńcia bez dwóch zdań !:tak:

KASIU a moze naprawde Olis chce se poczatowac :-D:-D:-D:-D:-D
a z tymi wspomnieniami to raczej tak jest a fajnie se poczytac ;-);-);-)

MAGDALENKA :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: naszczescie dzis pije z butelki :tak::tak::tak::tak:
dobra piwko wypite i lece lulu bo jutro wczesniej musze wstac bo jedziemy na zakupy
dla T garnitur no i jak jakas kiecka bedzie dla mnie to tez no i dla małej jakas suknie trzymam sie za portwel dobrze ze T dostaje wypłate pod koniec miesiaca tz 28 /29 to do pierwszego nam starcza hihi
dobranoc laski

Ostatnia edycja:
Elciu, fajnie, ale jaki ze mnie głupek był :-p
A za rok przeczytam to co teraz piszę i pewnie też stwierdzę, że byłam nienormalna ;-):-p
Hehehehe i niedługo będę oświecona, bo ja też preferuję piwko z puszki :-)
Byłam u Młodego na górze i wiecie co?? On gada przez sen:szok: Oczy ma zamknięte i gada do zabawek, a ja byłam święcie przekonana, że Oliś nie śpi.
Pewnie jeszcze nie raz mnie to moje dziecko zadziwi.
A gdzie to nam Stefanka zwiała?? Przed chwilą jeszcze była, a teraz cichosza??
Kurcze wogóle spać mi się nie chce, nie ma to jak spuścić babę ze smyczy ;-):-p

A powiem Wam że dziecko daje kopa...
przed ciążą musiałam pójsc spać o 22 żeby jakoś egzystowac na drug dzień
A teraz chodze spać koło 1, w nocy 2 pobudki, i spanie najwyżej do 8 i to tylko w lepsze dni :-) i jest spoko - na prawde jakoś nie narzekam na brak snu :tak:
Stefanka wymiękła ???

reklama
Ja też się kładę dosyć późno, czasami zdarza się, że nawet o 4, a rano o 5 już Młody pobudkę robi ;-) Ale narazie jeszcze jakoś funkcjonuję. A jak śpię dłużej niż 6 godzin to przez cały dzień nieprzytomna chodzę.

EDIT: Elciu dobrej nocki :tak:

Do góry