reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Agatko super ze u Was wszystko OK. Zagladaj czesciej jak bedziesz mogla. A i trzymam kciuki za niedziele :tak::tak:. I daj wolna chwilka troszke fotek Dariusi bo pewnie juz wydoroslala ze hej. :-):-) Pozdrawiam.

reklama
Dobrze Agatko, że wszystko w porządku :tak:
U mnie dzisiaj brak weny twórczej, Bin Laden w pieluszce właśnie usnął, bo całodziennych atakach na biedną mamuśkę i w końcu mam czas dla siebie. Ciekawe na jak długo??:sorry2: Może okaże mi akt łaski i będzie już spał do rana. Dzisiaj może w sumie z 20 minut pospał.
A ja znowu na noc katuje się kawką i pewnie dłuuuugo nie będę mogła zasnąć.
Wogóle znowu się u nas pogoda do d... zrobiła i przez to mi się humor spierdaczył :-p

hej dziewczynki
u nas sukcees mały od niepamiętnych czasów dzis sam zasnąłw łóżeczku nic a nic mu nie pomagałam ale najpierw przez 10 min drapał w sciany łóżeczk (turystyczne więc jest siatka) a potem mocował się z kołdrą a wreszcie dał za wygraną ja już zasnęłam wcześniej niż on ale wreszcie śpi sam!!!!:-D:-D:-D

opowiem wam coś byłam dziś rano u lekarza ale nie u pediatry bo nas tu nie przyjmą (nie jesteśmy zapisani) więc byłam u jakiegoś tam znajomego ojca on powiedział zę nic małemu nie jest
dobra Kuba mało dziś jadł i był markotny cały dzień znowu zaczął pokasływać i robił cały dzien zielone rzadkie kupy do tego tem troszkę podsoczyła ale tylko do 37,5 więc niedużo no to jak mój ojciec przyjechał to myślę pojade z nim do przychodni i na jego kartę wejdziemy. Pojechaliśmy w jego przychpodni nie było pediatry ale mówią ze w następnej są sami pediatrzy jedziemy mówię w okienku o co chodzi a ona do mnie że nas nie przyjmnie bo numerków nie ma< ja jej że dziecko ma biegunkę i troszke tempertaturke a ta baba nic nie ma numerków ale sie wkurzyłam mówię do niej że jaby dziecko umuierało to też by powiedziła że numerków i że dobrze że telewizja mówi o takiech pipach jak ona co dzieci nie przyjmują do lekarza
pojechaliśmy wreszcie do znajomej pediatry do domu zbadała małego i mówi że nic nie słychac w płucach ma tylko gardełko leciutko czerwone i że pewnie to taki wirus lekki smekta + syropek tylko
no ale wiecie co aż mnie krew ze złości zalała:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:

Kasiu ciesze się że Olis taki zdrowiutki juz

Agata fajnie że wpadłaś i że u was dobrze i koniecznie daj znac co z tą niedzielą:-D bo zara tu zakłady będą o co chodzi:-D

ide sałatkę kroić bo mnie matrona wzywa już od pół godziny znowu do tyry heheh

Ostatnia edycja:
KASIU dobrze że jest wszystko wporządku teraz to już z górki pójdzie:tak::tak::-)
GRZECHOTKA zostaw mi troszkę sałatki to wpadnę do ciebie:-p;-)spróbować:-)
AGATKO fajnie że u was wszystko ok.:tak::tak:
MIŁYCH SNÓW ŻYCZĘ!!!!!
A u nas na szczęście gorączka opadła do 37.8 ale marudny cały dzień :tak::tak:

reklama
dzien dobry!!!!! wekend coraz blizej jupiiiiiii!!!!!!!
u nas nocka ok z 1 pobutka:-)
pogoda do bani leje i nici ze spaceru wczoraj tez nici buuuuuuuu:no::no::no:a mamy lato jak by ktos pytał:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
A JA SE PIUJE KAWKE BO GłOWA MNIE BOLI ZAPRASZAM JAK KTOS CHCE ;-);-);-);-);-):tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ATAATA dzieki za oddzew fajnie ze u was ok ,trzymam kciuki za niedziele
GRZECHOTKA daj troszke sałatki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
KASIU to super ze Prezesik zdrowy superowoooooo
STO LAT DLA ADASIA I ERYCZKA STO LATEK CHłOPAKI :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry