• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witam w sobotnie popołudnie! :sorry2::blink:
U nas też cieplutko! A ja jestem zła na mojego dziada! Normalnie czasem to mnie tak wku.... że udusiłabym go. Jest tak niesłowny że... ahhh... szkoda gadać.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja to jestem taka że jak się z kimś umawiam to dotrzymuję słowa, nie nawidzę się spóźniać, nie cierpię zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę, i takie tam. A mój szanowny małżonek (czyt.dziad) wręcz przeciwnie!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

brrrrrrrr.... sorry ale musiałam to wywalić z siebie!!! :-(:-(:-(

Jak bym tylko miała prawko i auto to już by mnie nie było... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tak w ogóle to uprałam dziś Niuni wózio, jest czyściutki, pachnący, no cacko!!! :tak: Jeszcze popiorę kocyki bo moment wszystko schnie... :tak:

A wy co tak cichutko????

Oliwierku nasz nowy grudniaczku! Dla Ciebie na 7 miesięcy wszystkiego najlepszego, bądź zdrowiutki, grzeczny i uśmiechaj się dużo!!!

Ostatnia edycja:
WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA OLIWIERKA NA 7MIESIĘCY DUŻO UŚMIECHU
PAULA przekichane z tymi dziadami :-D:-Dmamy czasami:wściekła/y:
U nas też ciepło albo raczej duszno na wieczór zapowiadają burze:tak::tak:

sześć dziewszyny

tutaj upał skwar parówa gorąc spiekota gorączka żar z nieba
Kuba miał dziś basen na balkonie pod parasolem ze 40 m in się pluskał zadowolony po kapieli wiadomo jeśc skię chce opędzlował rosól i poszedł spać

upalne buziaki

sto lat dla Krzyśków:-D

Och:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzisiaj specjalnie zajrzałam na listę gródniówek żeby sprawdzic czy trzeba wysłac dla kogoś urodzinowe buziaki, no i nie było:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja to mam pecha:wściekła/y::wściekła/y:

Oliwierku ogrominiaste buziaki dla Ciebie z okazji ukończenia 7 miesięcy
Ps. powiedz swojej mamusi żeby wysłała prywatną wiadomośc do cioci Weroniczki z datą Twoich urodzin, coby ciocia Sylwia nie dała plamy w przyszłym miesiącu;-)

A u nas też piękna pogoda:-) Ja sobie właśnie siedzę w moim zajebistym ogródku, popijam kawkę i piszę do Was oczywiście:-)
Marcel śpi ale w łóżeczku bo musi się chłopak od nowa do niego przyzwyczajac:-( Ale jak tylko wstanie to będziemy razem się turlac po trawce:-)

ojj sylwia zazdroszcze ci :) ale mam nadzieje ze juz niedlugooo hhehehe tez zasiade sobie w ogorodku :))
STO LAT DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTOW OSTATNICH DNI!! MADZI, DARII, WIKTORKA, OLIWIERKA !!! zyczy ciocia stefnia wraz z rodzina !!

Stefanka właśnie dla tego ogrodu my się tutaj przeprowadziliśmy:-) Dobrze, że pogoda nas rozpieszcza i możemy z niego korzystac:-)
Ostatnio tak się zastanawiałam jak tam Wasze sprawy idą?

A ja natchniona naszą Perfekcyjną Panią Domu czyli Paulą też wyszorowałam pojazd mojego dziecka:tak: i teraz się szuszy na słoneczku:-):-)

Najlepsze zyczenia dla Oliwierka:tak::-)

Paula, Joasia, Grzechotka Krzysie dziękują:tak:

Oj mnie tez Paula dzis natchnęła i poprałam rzeczy małego, nasze....teraz wszystko tak ładnie pachnie świeżością:tak:

Uciekam do łóżka pod kołderkę..

papa

reklama
Hejka
Oliwierek bardzo wszystkim dziekuje za zyczenia:-). Juz go ucalowalam od wszystkich BB-owych cioteczek.
Ale sobie spacerek zrobilismy... Trzeba korzystac. A ja padam z nog, bo to w taki upal to sie ciezko chodzi, zwlaszcza tu w gorzystym Plymouth...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry