reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Viki to pewnie nowe zalecenia, ja mialam tylko zalecana wizyte u ortopedy.
Oni ciagle cos nowe zalecaja, ja przez pierwsze 3 m-ce dawalam Vit K bo tak mi kazano a szwagierka urodzila corke w tym samym szpitalu 7 m-cy wczesniej i tej mody nie bylo.
A co do ortepedy to tez musze isc bo mialam przjsc jak maly bedzie siedzial

reklama
viki a nic nie opowiesz o moim Pawełku??

droga stefanjo...a więc Pawełek jest przeuroczy, sliczny i kochany:tak:a jednoczesnie tak samo niegrzeczny....jak cos nie jest po jego mysli to pięknie potrafi juz płakac na zawołanie...wyciaga raczki jak chce zeby go wziąc, daje buzi z otwarta buzka i cudnie robi "indianina"
ogólnie to dobry chłopak, pochodzi z dobrej rodziny, kulturalny..no czasem zdarzy mu sie beknąc jak poje ale wraz z wiekiem mam nadzieje ze się tego oduczy.jest dobrze wychowany...mruga zalotnymi rzęsami i nie sposób się nim nie zachwycać....pracujemy już nad tym by uczył się wypróżniać w odpowiednie miejsce tak ze Gaya powinna być zadowolona. a i zapomniałam wspomnieć , ze jest bardzo oczytany...uwielbia pływać i latać samolotem...no i jak na meżczyzne przystało...lubi dobrze pojeść...

jutrzenka a kupilas juz te elektroniczna nianie?? hehe bo widzialam na watku ze alex sie zupelnie nie przydala to moze ci odda ??
viki jestem ZACHWYCONA!!
a ja juz kupilam Gajutkowi czesc posagu. to znaczy miseczki i lyzeczki plastikowe hehe Pawelek bedzie zachwycony :))

Ostatnia edycja:
Stefanka nie kupilam, ciekawe co Alex na to :-D:-D:-D

Dobra gadulki ja uciekam bo rano do pracy. Milego wieczorka zycze, poczytam Was rano i cos naskrobie w pracy :-D:-D:-D:-D

dobrywieczór lasencje
jestem padnieta ale ufffff kreacja dla małej zrobiona piekna bedzie z niej ksiezniczka;-);-);-);-)
zycze miłej nocki

Jutrzenka- ja to nawet bardzo chetnie z ta niania, ale przed chwila pytalam swojego P co o tym sadzi, to mowi, ze moja sprawa, ale on by poczekal, bo zawsze jeszcze moze sie przydac. Wiec nie wiem. Chyba sobie jednak moze zostawie, przepraszam Cie slonce:-(

Dobry wieczór i chyba dobranoc, co???
Ja po pracy, mialam na popołudniu, poczytalam i juz niema nikogo:baffled:

viki ja to nawet nie miałam wbitego USG bioderek w książeczce:wściekła/y: i w rezultacie nawet go nie zrobiłam:angry: no ale chyb jest ok, a u okulisty byłam ale z ropiejącym oczkiem,
a opis o Pable rewelacja!!! sie uśmiałąm:-D
a ten, to co Pablo juz na nocnik sadazsz???:szok:

reklama
Do góry