reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

faktycznie komp pozabierane ale ja odzyskałam haha :-D lepiej późno niż wcale ;-)

byłam u mamy - nawet spoko, gorzej z powrotem, 40 min drogi 0 nelka jęczała, niosłam na rękach i pchałam wózek, a tu jeszcze zakupy i jak na złość kolejki jak za komuny wrrr :wściekła/y: jakoś udało się wrócić do domu, nie dałam rady wykąpać padła, dobrze że pieluchę zmieniłam :-p:sorry2: teraz śpi ale wiem że im więcej wrażeń tym częściej sie budzi w nocy :dry: a jutro ostatnie szczepienie i mam nerwy bo bywało źle po takich wizytach :dry::nerd::nerd::shocked2: wymioty gorączka :dry: chyba wezmę coś na uspokojenie bo nie zasnę :baffled:

dobrej nocy cioteczki ;-)

reklama
Monia! Witaj z powrotem w szarej rzeczywistości :-D:-D:-D Cieszę się że pogoda dopisała, o to w końcu chodzi jak się jedzie na urlop... :-);-)

Alex znalazłam taki pontonik tylko że żółty i okrągły :-) :-)

Diana to mała tak źle przechodzi szczepienia? :-( biedactwo...
U nas prócz obrzęku na nóżce i bolącego zaczerwienienia nigdy nic się nie działo... :tak:

Dobrej nocki MAMUSIE!!!

PAULA u mnie jest tak samo tylko zaczerwienienia:tak::tak:a co mnie zaskoczyło to mój mały teraz na szczepieniu nie płakał tylko tak jak by kwiknoł ale miał swoją zabawkę ulubioną:tak::tak:jednak się nie podał na tatusia bo K jak zobaczy strzykawkę to mdleje:-D:-D:-D
DIANA wspóczuje biedna NELKA ale trzymajcie cię będzie dobrze:tak::tak:

A ja dopiero odzyskałam komputer, a jutro będzie jeszcze gorzej, bo T. tylko do 11:30 robi :-( Muszę jakoś go od kompa odciągnąć i sama tutaj zasiąść;-) Chyba z Olisiem pogadam, żeby trochę ze starym poświrował :-p
Moniu witajcie z powrotem :-)

:szok::szok::szok:no znów pusto... :szok::szok::szok:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Stefanka co u Ciebie??? Jakoś się nie odzywasz???

Ja już pranko robię, kawka jest i ogień. :-):tak:

Jaka wpadka!!!:szok::szok::szok:
Magdalenka miała w środę urodziny!!!
Madziuniu! Spóźnione ale szczere najserdeczniejsze życzenia urodzinkowe! Dużo zdrówka, uśmiechu na twarzy i spełnienia najskrytszych marzeń...
Paulina...

Ostatnia edycja:
właśnie zazwyczaj po szczepieniu było ok ale ostatnio to niezbyt fajnie :dry: no ale dam viburcol godz przed wyjściem i może złagodzi objawy poza tym dziś tylko raz będzie ukłuta także powinno być lepiej :tak: pójdzie z nami moja kuzynka bo do przychodni kawałek a Nelka ja lubi więc się zabawi :blink: idę się przygotować póki Mała śpi ;-)

wszystkiego najlepszego dla Madzi :-) ja niestety sie nie łapię kiedy gdzie co i jak z urodzinami więc jedynie jak u kogoś zobaczę życzenia to wiem o co chodzi :-p ale szczerze życzę wszystkiego co najlepsze :-):-):-)

Madziu wszytskiego najlepszego z okazji 21 urodzin:-) Dużo zdrówka, pomyślności, pociechy z Wiktorka i spełnienia wszystkich marzeń:-):-):-)

Buziaczki dla Zakiego:-):-) Jego mama to juz miesiąc się z mężem wita:szok: i nie ma czasu do nas zaglądnąc:no:

Dzień Dobry Dziewczynki:-) Co tam u Was ciekawego słychac????

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MADZI I ZAKIEGO DUŻO ZDRÓWKA I UŚMIECHU
WITAM KOBITKI!!!
U nas w nocy jedna pobudka chyba z tego że było strasznie duszno chociaż okno otwarte i mały buszował całą godzinę:tak::-D
I znowu upał:tak::tak:bąbel śpi wię pranko już zrobione a za chwilę idę prać dywan bo pogoda dopisuje:tak::tak:

reklama
Dzien dobry wszystkim.
Widze ze co niektorzy na slonko narzekaja, no to dawac go tu troche, bo tu u mnie juz pada czwarty dzien, brrr:wściekła/y:
Wszystkiego najlepszego dla solenizantow, Madzi i Zachariasza.

Do góry