reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dziewczyny z nad morza i te ktore bylyscie sie urlopowac...

mam pytanko dotyczące ciuchów..jak zimno jest wieczorami??? czy polar np wystarczy czy powinnam wziąć pablowi cieplejszą kurtke...??? nad morzem zawsze wieje wiec nie wiem..kurcze..helllllpppppp

Dziewczyny ale fajny temat mi też się marzy jeszcze jedno ale mąż na razie niet chyba że mu się coś wymknie:tak::-D:-Da wam życzę jak najszybciej kobietki:tak:;-):-)
DIANA szok ale my kobiety zawsze damy radę:tak::tak:
Dzisiaj się czuję masakrycznie cały dół brzucha mnie boli i strasznie rwie mnie lewa noga jutro rano idę do lekarza i nie wiem co ze mną jest :-:)-:)-(

Dobrej nocki Grudniowe mamunie... :-):tak:;-)
4Cx2uMq6zp

Ale naskrobalyscie.:tak: Tak, to dlugo dlugo nic, a teraz na chwile od kompa odeszlam i nadrabiac musialam pare stron...:-D
Kasia- no brawo, juz za drugie sie wzieliscie? Ja tez chce drugie, ale nie tak zaraz, moze za 2-3 latka. No i teraz najchetniej dziewczynke, ale co bedzie to bedzie.
Diana- to mowisz ze Nela daje popalic?
Paula- jak ten stroj przyjdzie, to zrob zdiecie i pokaz, nie?

heh miałam niezbyt fajny dzień...niektórzy mają to do siebe że potrafią napsuć krwi :wściekła/y: i jakaś taka znerwicowana jestem, wszystko mi z rąk leci :dry: beznadzieja

Diankuś
to przeżyłaś, wiem coś o tym..w domu rodzinnym mieliśmy stare drewniane okzna i co mocniej powiało to patrzyłyśmy kiedy pieprznie, no i pewnego dnia pieprzneło ... wiecie to chyba była Ręka Boża!
Syn mojej siostry nocowł u nas i spał z moja mamą - łóżko pod oknem.
Moja mama mówiła, że nagle ja coś dziwnie wyrwało ze snu i za chwilę stała na prapecie z oknem w rękach, jakby się nie obudziła to by okno na nich spało. Straszne.

Viki, u nas nie było pogody 2 dni i wtedy Wiktor miał założoną cieńką kurteczkę i starczała. a tak to miał tylko body z długim rękawkiem.
Ale jest już sierpień...w sierpniu noce są dużo chłodniejsze, więc się przygotujcie.

ja sie witam z samego raneczka bo potem to raczej czasu nie bedzie
moje skarbki przesypia cał noc i coraz mniej mam mleka w cycuszkach :-:)-:)-:)-(chyba trzeba bedzie sie pozegnac z karmieniem :-:)-:)-( a ja to tak uwielbiam buuuuuuuuu
a jeszcze mam z nia teraz urwanie głowy -nauczyła sie sama siadac bez niczyjej pomocy:tak::tak::tak:i ciagle tylko sie przekreca i do siadania nawet przez sen hihihi:-D:-D:-D:-D:-D:-D
zapomniałam wam powiedziec ze mój T sie poprawił tz przed weselem 3 razy woził mnie na solarium i nawet umówił mnie na paznokcie i za nie zapłacił:szok::szok::szok::szok::szok::szok: przezyłam szok oby tak dalej:tak::tak::tak::tak:
co do drugiej dzidzi to narazie cisza bo we dwoje wiemy ze nie damy teraz rade (finansowo) buuuuuu
spóznione ale szczere zyczenia urodzinowe dla Moni naszej kochanej zyj nam 100 llat i duzo siły ,zdrówka oby twoje marzenia sie spełniły kochana buzi buzi:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
lece sie połozyc do mojego słoneczka
a i jeszcze DOTKA chyba juz namówiłam T zebysmy pojechali do gdanska tak po 23 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D huuuuuura
WERONICZKA a ty kiedy bedziesz w gdansku?????moze uda nam sie we 3 spotkac????? ale by było fajowsko :-D:-Dja ci nie moge sie doczekac jupiiiiii

reklama
Hej

Buziaczki dla Moni dla urodzinki

Viki ja bylam w czerwcu i wtedy wieczory nie byly takie chlodne jak sa teraz. Nam wystarczalo body z dlugim rekawem i na to czasami jakas bluza. Kurteczke malalm ale ani razu sie nie przydala. Ale sądze ze powinnas wziac

Elcia moj za to uwielbia sie przwracac na brzuch-plecy i lazic w kolku po lozku (na brzuchu oczywiscie bo sam nie wstaje jeszcze). A jak spi to dupcie ma wypięta do gory zawsze :-D:-D:-D:-D:-D:-D. Siadac jeszcze nie siada samodzielnie moj leniuszek :-D:-D:-D

Do góry