reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia straszne co za sk....... Obrzydliwy ten artykul :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Grzechotka to widac R tak dzis maja bo ja sie tez ze swoim zlapalam :angry::angry::angry:

Dotka ja pierwzy tort poprosze :-D:-D:-D robi wrazenie :-D:-D:-D

reklama
Kasia :wściekła/y: wstyd za takich ludzi:sorry2::wściekła/y::wściekła/y:

Grzechotka ucałuj Kubusia w tego guza:-:)-( I podmuchaj mu troszkę od cioci;-)

Magdalenka czyli od dzisiaj Twój Wiktorek robi u nas w domu za straszaka:-p:-p Marcel kolację zjadł i grzecznie poszedł do łóżeczka:tak:

:yes:A jutro wyjezdzam do Pl. Bardzo sie ciesze.:tak::tak::tak::tak::-):-). Spakowana juz jestem, tylko jeszcze jakies drobiazgi zostaly, ale to jutro przed samym wyjazdem spakuje.
Chyba na razie sie do Was nie odezwe dziewczynki, bo moja mama nie ma dostepu do internetu, ale potem wszystko dam znac jak bylo na chrzcinach Olwierka i w ogole. A Tobie juz dzis Paula zycze udanej imprezki ;-):-);-):tak:Trzymajcie sie cieplutko. I bez figli mi tu...:yes::huh::yes::rolleyes2::-)

Hej Cioteczki!!!

Magdalenka, Dotka
najserdeczniejsze życzenia z okazji rocznic Waszych ślubów!!!! Wielkiej, niekończącej się miłości, zrozumienia ... no i samych "stosunkowo" udanych nocy ... i dni ( a co tam :)

Nelcia sto lat Słoneczko :):)

Kasia jestem w szoku po prostu !!! Co za kretyn :szok:
Sweet witaj na najlepszym forum pod słońcem :)
Joanna fajowy ten wózek ... i do tego z zielenią:zawstydzona/y::-D Super !
Alex w takim razie życzymy spokojnej podróży do Polski, udanych chrzcin i czekamy na Was :)
Jutrzenka ja jestem !!!

Zaraz wkleję fotkę naszej nowej furki ...

Ostatnia edycja:
Magdalenka czyli od dzisiaj Twój Wiktorek robi u nas w domu za straszaka:-p:-p Marcel kolację zjadł i grzecznie poszedł do łóżeczka:tak:

:rofl2::rofl2::rofl2: albo się pozamieniali, bo mój im bliżej wieczora tym gorszy. I tak jak ostatnio wypiał butle i zasypiał, tak dzisiaj nowa energia w niego wstapiła ech. Ale już został spacyfikowany i śpi :-)

Alex spokojnej podróży, udanego pobytu i duuużo wypoczynku :tak::tak::tak::tak:

Fajne te wózki...coraz bardziej mnie kusi żeby tez kupić, ale jeszcze się waham.

Kasia co do artykułu to po prostu szkoda papieru i wkładu do długopisu na takiego człowieka są ludzie i stołki a on raczej do tych drugich się zalicza

a ja wreszcie zamówiłam krzesełko do karmienia niedrogie w sumie z przesyłką 187 zł da się przeżyć

Monia fajny wozio. Mi sike moj podoba i nie zmieniam narazie ale jak patrze na inne nowe to mnie kusi zeby kupic:baffled::baffled:

Alex szczesliwej podrozy i wracaj do nas

Dobranoc:-):-)

Grzechotka, oczywiście pokaż jak uż dostaniesz krzesełko
Ech no tak guzy....niestety nie ostatni...ale tak się dzieci uczą. Musze przyznać, że Wiktor po kilku upadkach i walnięciach o szczebelki czy inne kanty teraz już bardzo uważa. W końcu dzieci tak isę uczą :tak:

reklama
witka!!!!!!!!
100 LAT DLA ŁUKASZKA SOIDY :tak::tak::tak::tak::tak::tak:I 100 LAT DLA PRZESLICZNEJ KAJI PRYZYBELI

Ostatnia edycja:
Do góry