reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dzien dobry :-)

dziękujemy za życzenia raz jeszcze :-)

sto latek dla Kajuni i łukaszka ;-)

u nas noc nawet nawet (!!) wystarczył smoczek, "kotki dwa" i głaskanie po nóżce :-D

zmieniłam łóżeczka, tzn do tej pory spała w turystycznym, z podwieszonym materacem ale jest już ciężka i materac sie wygiął (11 kg plus materac i pościel no i mokry pampers całonocny :-D) i z turystycznego złożyłam kojec i są w nim zabawki, mała wieczorem zasypia sama ze mną w łóżku, ale w nocy sie przebudza i zawsze siup do łóżeczka- kołyski a teraz muszę ją w wózku tarmosić a ona nie nauczona na zasypianie w wózku :crazy: także jest ciężko no ale mam nadzieję że się przyzwyczai szybciutko moje dziecię zdolne :-):-)

dziś upal i wiatrzysko straszne, sznycelki z wczoraj, także tylko ziemniaczki obrać i obiadek jest cóż za luksus :-p:-p

miłego dnia babeczki

a co do korwin-mikke to szkoda słów ehh :wściekła/y: zaraz by mnie zablokowali :baffled:

WITAM!!!!
A u nas dzisiaj pochmurno:wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj miałam spięcie z K i powiedziałam dziadowi niech sobie zje tego kompa na kolacje a szkoda gadać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:
MONIA fajny wózek i również zielony ale się złożyło:-D:-D:-D
KASIA a artykuł gościa dla mnie to palant aż mną zaczęsło bo coś ostatnio nerwowa jestem szkoda słów na niego:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:
ALEX miłego urlopu i wspaniałej pogody życzę:tak::-D
SWEET witaj!!!!!
A firma mojego wózka to PIKOLO :tak:
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA KAI I ŁUKASZKA
I zapomniałam co jeszcze napisałyście:zawstydzona/y::sorry2::zawstydzona/y::sorry2:
MIŁEGO DNIA!!!!

DoBrY DzIeŃ

STO LAT, DUZO UŚMIECHU, ZDROWIA i FAJNYCH ZABAWEK
KAI I ŁUKASZKOWI
zyczymy My :-)

Diankus, przyzwyczai sie Nelka, tylko troche cierpliwości :tak:
U nas tez noc ładnie przespana, dwie pobudki tylko (hehe) i nawet bez karmienia. No i pozwolił mi łaskawiec pospac do 7 :-)
Mieliśmy iść dzisiaj do lekarza, ale oczywiście zasnął przed chwilą i nie wiem czy zdążymy.
U nas dzisiaj szare, smutne niebo i jakoś tak nastroju brak

Miłęgo dnia Mamuski

Witajcie Kochane :-)
Alex udanej podróży:tak:

Sto lat dla Kayuni i Łukaszka :tak: (hihihi i trochę dla mnie, bo jak tak dalej się Olisiński będzie zachowywał to szybko wyciągnę kopyta :-p)

No właśnie chyba nie bardzo:no::rofl2: Wczoraj jak go pochwaliłam, że ładnie zasnął, obudził się i darł japę przez dwie godziny:crazy: Oczywiście próbował wymusic na nas żebyśmy wyciągneli go z łóżeczka:wściekła/y: No cóż:sorry2::sorry2: trochę mi już ręce opadają:baffled::baffled:
Zasnął o 21.30 a ja zaraz za nim:tak: Na szczęście spał do 7.20 bez pobódek:-) to trochę się wyspaliśmy:tak:
A ja czuję się całkiem nieźle:-) Mdłości brak, czasami mnie tylko zmuli. Może jeszczę się rozkręcą:confused:

reklama
Witam.

Kacha o artukule nie wypowiadam się bo szkoda słów marnować na takiego palanta.

Sylwia ja też myślałam na początku, że mnie mdłości ominą. Ale w 8 tygodniu jak się zaczęły to myślałam że odlecę. Ale jak coś to mam na to świetny lek homeopatyczny:tak::tak:

A ja kochan żegnam się bo zaraz wyjeżdżam na wakacje:tak::tak::tak: i nie wiem kiedy uda mi się do Was zaglądnąć.

Do góry