reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dziendoberek i gorace buziaki dla przystojniakow Adasia i Eryczka (chociaz kurcze Asmodis to juz od wiekow swojego babelka nie pokazala, ale na pewno sliczny;-)), no i Elcia gratulacje i ogromne zyczenia dla Ciebie i meza z okazji rocznicy (juz ladny staz malzenski macie:-))!

Jutrzenka ja tez jakis deserek z truskawek juz kupowalam (chyba od 6 miesiaca), ale to jak jakis kisielek bylo... Ja najcieszciej robie Kayi musy z delikatnie obgotowanych owocow, to moze i truskaweczki tez tak mozna....
A tak w ogole to u nas tak ubogo z jedzonkiem dla dzieci ze szok! Sloiczkow niby sporo, ale raczej nie kupuje, ale jesli chodzi o kaszki, to niewiele rodzajow, no ale jakos trzeba sobie radzic i dawac to, co jest...

Dobra zmykamy niedlugo na dwor, wiec albo wieczorkiem albo najpozniej jutro zajrze trzeba sie dalej z rodzinka integrowac:)):)

reklama
Hejka !!!
No nadrobiłam zaległości, choć nie było ich tak wiele :-(
Stary na rybki wyskoczył, a młody śpi .. więc mam trochę luzu :happy:

Adasiu, Eryczku, Krzysiu, Szymusiu
STO LATEK

Pryzybelka miło Cię znów widzieć i fajnie że Córeczka taka grzeczniutka:-)
Elcia gratulacje z okazji Rocznicy !!! No i super zakupki :)
A ten zestaw Canpola to był w innym kolorze niż różowy?
Jutrzenka co do truskawek to nie dawałam, ale uważam że nasze dzieciaczki już są na tyle duże, że na wiele można sobie pozwolić i dać spróbować ... tylko bacznie obserwować:tak:
A grad taki spotkał mojego Ł na Śląsku jak wracał z trasy ... też zdjęcia porobił !! Masakra normalnie :szok:
Sylwia, Kasia gratuluję zakupu samochodów:) Zawsze to życie łatwiejsze ...
Sylwia buziak dla potłuczonego Marcelka :):)
Kasia z tym pająkiem ... brrr ... no niezłe jaja !!! Ale odważnego masz Syna;-)
Magdalenka fajnie, że też sobie poszalałaś choć troszkę na zakupkach ... mnie to zawsze humor poprawia;-)

A u nas niesamowite ... SIELANKA!!! Już drugi weekend bez kłótni!!:szok::happy: Fajnie tak ...
I też zaliczyliśmy upojny wieczór z piątku na sobotę ... boshe już prawie zapomniałam co to romantyczny wieczór we dwoje :-D:-D:-p:zawstydzona/y::happy:

Wczoraj za to mieliśmy gości ... przyjechali do nas dwaj koledzy Ł i moja kumpela ( w piątym miesiącu ciąży). Chłopcy wyskoczyli sobie na 2 godzinki na rybki a my mogłyśmy spokojnie sobie pobajczyć ... o badaniach w ciąży, dolegliwościach, zakupach dla dzidziusia itd. i tak mi się jakoś zrobiło ciepło na serduszko na te wspomnienia:happy:
Tak to było niedawno ... a już 8 miesięcy prawie ma mój Synuś :)
Ale ten czas leci ...

Aha ... a Wiktor zgubił czapkę ... kolejną :crazy:
Mały diabełek:-D

Witam! Mam na imię Joanna. Chciałabym do Was dołączyć, aby dzielić się swoimi problemami i radościami w wychowywaniu dziecka i może nie tylko.
Mam synka, który właśnie dziś kończy 8 miesięcy (ur. 17 grudnia 2007). Ma na imię Filip.

Aha. Jak robi się taki fajny paseczek z datą? :):-)

Asia witaj wśród GRUDNIÓWEK!!! Mam nadzieję że będziesz z nami na dłużej. Serdecznie zapraszamy...
To o wstawieniu linijki https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-suwaczek-78/

No i wszystkiego najlepszego dla nowego Grudniaka FILIPKA!!!

Czekamy na jego fotki. :-)

Monia mój właśnie wrócił z rybek hihihihi... :-D

Ja byłam na kawce u mamuśki, mała się wychasała z dziadkami i już śpi :-):tak:

heloooo laski
dziekuje bardzo za zyczonka kochane jestescie tak mi sie cieplutko na serduszku zrobiło cmok cmok dla was wszystkich
ja na chwile juz wrócilismy oj jak było wspaniale ja tak chcem codziennie:-D:-D:-D:-D:-D było swietnie mała taka grzeczna rozrabiarka nawet miała dla siebie krzesełko takie dla dzieci drewniane a bylismy w restauracji chinskiej " złoty zuraw " polecam teraz pijemy sobie piweczko i kapiemy mała i wieczorek zapowiada sie bardzo stosunkowo udany hihihi a i ranek tez był stosunkowy
och jak ja kocham ten sport:-D:-D
MONIA były niebieskie i twoje ulubione zielone
ASIU witaj i czekamy na fotki
zycze miłego i stosunkowo udanego wieczorku

Sto lat
dla Adasia, Eryczka i Filipka !!!
Buziaki!

Dobry wieczór dziewczęta :-)

O Asiacur jesteś już tu :rofl2: witaj!

Elcia
naj naj i samych szczęśliwych dni! I super stosunkowo udanych wieczorów :-):-)

Grzechotka
widze że jesteś kolejnym odkrywającym się talentem :-)
Ja nie mam cierpliwości do takich cudów :zawstydzona/y:

Pryzybela
- tęskniłyśmy :-:)laugh2:
Buziaki dla kochanej Kai
A ja widziałam Eryczka na NK - kawał chłopa

Kacha uparta ta @ trzymamy kciuki na przyszły miesiąc!

Sylwia dzieci są mięciutkie i nic im po upadku być nie powinno...tyle że dużo strachu...szybko zapomnicie. A R. niech więcej nie fika, bo my baby BB się za niego weźmiemy ;-)
No niestety chyba wszystkie takie miekkie jesteśmy..ja ostatnio zmiękłam...wstyd przyznać po pytaniu czy chcę kawkę czy herbatkę :-)

hehe Dota to opiero poczatek, będzie jeszcze zbawniej...np jak zostawisz takiego 3 latka, on przez 5 minut zrobi Ci tajfun w pokoju, a potem Ci powie..."no i po co mnie zostawiałaś" :-):rofl2:

Monia
:-) żebyś już więcej nie zapominała jak to jest w te romantyczne wieczory !

A u nas dzień - nic nadzwyczajngo, Młody marudził. Kładłam go spać z nadzieją ze wypocznie i bedzie radośniejszy, a on się budził wściekły i jeszcze bardziej nie do opanowania. Wieczorem usypiałam go rekorowo długo. Mam nadzieję że pośpi...do rana :sorry2::-D
A K. poszedł się robić na bóstwo ... będzie miło hahaha;-)

Ostatnia edycja:
Asia witaj na BB:-)

Od razu wszystkiego najlepszego dla Filipka :-)

Sylwia jeszcze nie wiemy kiedy się wybierzemy, bo na podróż znowu musimy kaskę zbierać ;-):-p Wiesz, samochód, ubezpieczenie i znowu jesteśmy prawie spłukani ;-)

Ano widzisz Madzia uparta ta @, ale wierzę, że w końcu zrobi sobie przerwę na minimum 9 miesięcy;-):-)

Magdalenka a do mnie nic nie napisałaś??? :-:)-(
Monia to samo!!! :-:)-(

Może nie ma u was moich postów... :-:)-:)-:)no2::no2::no2::unsure::unsure::unsure::huh::huh::huh:

Paula no co mogę napisać...Ty pijaczko :-):-):-):-):rofl2:

ale bardzo się cieszę Twoim szczęściem! :tak::tak::tak:
Buziaki nie smutaj więcej!

Kochane spadam...mąż mi wyrko wygrzewa :-):-):-)
do jutra paaaa

reklama
WITAM !!!!!!!!!
Normalnie urwanie głowy nawet mnie do kompa nie dopuszczają jak nie K to od wczoraj mam na wakacje kuzynki córkę masakra:crazy::laugh2::-D
A pogoda nawet dzisiaj fajna:tak::-)
ELCIA wszystkiego dobrego :tak::tak::-)
GRZECHOTKA super ta rameczka:tak::-):tak:
KASIA może się w przyszłym miesiącu uda trzymamy kciuki:tak::tak:;-)
ASIA witaj!!!!
MADZIA to super że zakupy udane:tak::tak:i pewnie humorek poprawiony:tak:;-)
MONIA następna czapka do kupienia czy może już masz zapas zrobiony;-):-D
I co jeszcze było nie wiem :zawstydzona/y::wściekła/y::zawstydzona/y::wściekła/y:
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA ERYCZKA,ADASIA I FILIPKA

Ostatnia edycja:
Do góry