reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kurka jakos literki mi sie dzis myla :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
MONIA szalej szalej:tak::tak::tak::tak:;-);-);-)a co tam
PAULA naszczescie moja jeszcze kurków nie zauwazyła :-D:-D:-D:-D:-Da kable uwielbia i jak znajdzie jakiegos poproszka lub mojego włosa ( odrazu informuje ze mam w domu czyyyyysto !!!!! dotka czytaj uwaznie czyssssstooooo zeby nie było)
to tak fajnie raczkami przebiera hihihih

reklama
Magdalenka coś w tym musi być bo mnie przestała boleć :tak::-p
Za to komputer coś szwankuje, pewnie przez to, że filmy ściągam, no ale muszę coś na wieczór mieć, bo już wszystkie co mieliśmy obejrzeliśmy.
Stał się kolejny cud, Olisiński już śpi :-D:-D:-D
Idę coś wszamać i lecę oglądać horror na HBO ;-)
Stosunkowo udanych nocy dla Wszystkich, wyszalejcie się też za mnie, bo @ mnie dręczy, a tak na indiańca nie lubię;-):-p

:-Doooo ile do czytania i jakie poruszenie na forum.

Kurde nie pmaietam co tam kto pisac wiec tylko co pametam bo juz spac ide.

Sylwia tez lubie chipsy solone i takego mi smaka zrobilas ze jutro kupie:-D:-D

Paula super wyglasz, gratuluje odmiany:tak::tak:

Monia uuuuuu sexi ta koszulka, powiedz potem co maz na to :-D:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kasia mowisz ze Olisiek odpuscil :-D:-D po prostu doszedl do wniosku ze z matka to on nie wygra bo twarda z niej babka :-D:-D:-D. Ach ten nasz slodki prezesik :tak::tak::-D:-D:-D

Elcia fajnie ze sie dzien Wam udal, oby czesciej :tak::tak:

Randka mowicie, kiedy to bylo, 8 lat temu w moim przypadku :szok::szok::szok::szok:, takie slowo juz wypadlo z mojego slownika :-D:-D:-D

Gratulacje dla wszytkich chodzcych, raczkujacych wstjacych malych bohterow. Moj narazike nie raczkuje i nie chodzi przy meblach ale nauczyl sie przemieszczac. Jak na panelach to ie ciagnie na dloniach bo ma slisko a jak na lozku to jakos dupke zarzuca i lazi po calym a najszybciej do lezacego pilota i telefonu :-D:-D A o rczkowaniu nie ma pojecia, staje tylko o pozycji na pieska :-D:-D i porusza sie przod-tyl i tak smiesznie dupcia rusza i sie stuka przy tym o szczebelki w lozeczku i sie cieszy.

Nie wiem co jeszvcze wiec caluje pozostale kobitki ktorych nie wymienilam :tak::tak:

nspisze jutro z pracy do Was. Ide i ja spac, dobranoc

jutrzenka musisz mieć program do obróbki zdjęć
ja mam paint shop pro
następnie musisz sciągnąc sobie z netu różne tła i ozdobniki tz freebie
i tworzysz w tym programie nowe fotki
ja narazie sie ucze i n ie umiem wykorzystać wszystkich opcji programu i tych dodatków ale się naucze
info na tym forum na wątku moje hobby scrapbooking

fajne Grzechotka... a robisz to o tak żeby mieć parę innych zdjęci, czy zamierzasz coś większego stworzyć...jakiś ładny album - pamiętnik?

reklama
Do góry