reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
kacha ja mam juz prowajdera ( haha fajnie to brzmi ) tylko BT mi taki termin z lina dalo bo to nowa i musza ja podlaczyc czy cos tam. zreszta wiesz jak to jest z BT to fieje :)
moge w pracy lukac ale w sumie niggddyy nie mam czasu :)no zobaczymy
kurcze ja jestem zalamana brakiem lezaczka !! macie jakis pomysl co mozna kupic zeby laczylo funkcje a sie nie lamalo pod zgrabnym Gajutkiem ??

elcia a jak to sie dokladnie nazywa ?? ten do koloru ?? bo musze w koncu porzadek zrobic z tymi plamkami !!
STO LAT AGATKOOO

Hej

Agatko droga sto latek i duzo duzo szczescia i milosci

Stefa a mowilas ze moj Kubus ma tandetne lozeczko bo szczebelki wyrywa:-D:-D:-D:-D. A co powiesz o swoim lezaczku moja droga :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D.

Weroniczka super, oby sie lekarz nie mylil. Ach ale fajnie, tez bym drugga corcie chciala.
Moj maz wczoraj powiedzial ze jakby mial 100% pewnosci ze bedzie corka to moze juz teraz dziecko robic :szok::szok::szok::szok::szok::szok:. Oszalal :szok::szok::szok::szok::szok:

Paula o bidulka, ale przynajmniej wiesz ze krostki zejda i juz po klopocie

I ine wiem co jeszcze bo nie pamietam. Jestem taka nabuzowana ze szok. wku... mnie kolezanka z pokoju i mam jej po dziurki od nosa. Odchodzi na emeryture z wlasnej woli a zachowuje sie tak chamsko ze szok bo uwaza ze juz kazdy tylko czyha ze pojdzie. Glkupia idiotka. Kurde znam ja juz tyle lat i jej normalnie nie poznaje. Siedzimy w pokoju razem kilka lat i bylo ok a teraz to jest jakas paranoja. Taka atmosfere wprowadza ze mnie krew zalwea ze zlosci. Niech kur... idzie jak ma isc (podobno od 5 stycznia, podobno bo nikomu nie powiedziala dokladnie jeszcze) i spokoj wreszcie bedzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow.

jutrzenka ten lezaczek to jeden na 100000 bubel i akurat trafil sie mi!! a tak serio to fisher price rainforest i naprawde musial sie trafic nam wadliwy...bo zlamal sie w bardzo dziwnym miejscu...

reklama
Hello!
Poczytam Was dziewczynki wieczorkiem, bo mam troche roboty, ale chcialam tylko dla Agatki zaspiewac; 100 LAT, 100 LAT!!!!!!!
MILOSCI, USMIECHU, SZCZESCIA I NIECH CI SIE SPELNIAJA NAJWIEKSZE MARZENIA!!!

A przy okazji, to jeszcze linka wklejam do mojego wczorajszego filmiku (tylko mi sie rece ze smiechu trzesly i przez to sie Kaya na sekundke wybudzila:-D)
Picasa Web Albums - izabela - Filmiki

Do góry