reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej Dziewczynki:-) Na razie się tylko z Wami przywitam, a później nadrobię zaległości, bo mi Młody nieźle dzisiaj w kość daje. Nie to, że krzyczy czy coś, ale nawija cały dzień i non stop się przemieszcza, a ja jak ten debil latam za nim:baffled:

Grzechotka Ty to się masz z tym swoim :no:
Asia mój znowu nie ma szacunku do pieniędzy, nie powiem, żebym ja jakaś super oszczędna była, ale wolę się zastanowić nad każdym zakupem, za to T. wydaje pełno kasy na pierdółki:wściekła/y:A mówią, że to kobiety rozrzutne są :confused:

Dostałam już mailem plakat Olisia, więc być może taki Oliś będzie w marcu jeździł autobusami i tramwajami ;-)
ImageShack - Image Hosting :: oliverplakatpo7.pdf
Muszę wrzucić przez linka, bo to jest w pdf-ie i za duże jest na forum :baffled:
my.php

a dzien dobry w piatek 13:) hehehe
oby nie był pechowy dla nikogo:)
pije kawke i zapraszam ale pewnie spicie:)

hej

to milej kawki elcia - ja tez pije. damiana zabrała do szkoły mama kolegi tak ze nie musialam ubierac pawła i siebie wiec paweł ogląda swoją liste przebojow, bawki sie klockami a ja sie relaksuje bo dzis walczylam z młodym i nie wzielam go do siebie. plakal plakał ale w koncu przespał noc w swoim łózeczku. wprawdzie znow jadł głodomor no ale najpierw jedno zwalcze pozniej drugie..
echhh

milego 13:-)

dzień dobry:-)
ale mnie zasypało, normalnie myślałam że nie dojadę do pracy jechałam 40 na godzinę a samochód się ślizgał jak szalony po błocie ze śniegiem:szok::szok::szok::szok: aż jak wysiadłam to mi się tak nogi trzęsły jakby z galarety były:baffled: ale dojechałam:-)

nie dojechałam w środę do lekarza a dziś znowu @ dostałam :szok:kurcze już nie wiem co się dzieje:no: to nie jest normalne:no:

jutrzenka- widzę że i ciebie pech z samochodem dopadł, ale miałaś dzień rozrywkowy:szok: dziś jest 13 to może cie opuści:tak::tak:
viki - ja też nie wyobrażam sobie ciebie z blond włosami, ale za to myślałam że grzechotka ma ciemne włosy (nie wiem czemu) a tu się okazało, że jest blondyną:confused:
asia i grzechotka- mam do was pytanie - spod jakiego znaku zodiaka są wasi kochani męzowie?

miłego dzionka:-)

hej

kasia Olis świetnie wygląda na plakacie i idealnie pasuje jego minka do hasła taki niewinny jest:-D:-D

kalaga mój jest lwem

ja tez walcze z nocnym płakaniem ale juz o 2 siły mnie opuściły i wziełam go do siebie a ten jak tylko położy głowe na naszej poduszce spi jak kamień cwaniak jeden:-D wstał przed 6 i teraz juz padł sam zasnał na podłodze na poduszce och żeby tak sam wieczorem zasypiał bez bólu

reklama
Do góry