• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
No więc okazało się że nałożyli na nas karę za nieaktywowanie karty. Fajnie nie? Zwłaszcza że nikt nas niepoinformował że trzeba to zrobić. A mąż zamówił tą kartę żeby baba odczepiłą się od niego ( wiesz jakie potrafią być upierdliwe takie baby).

Weroniczka banki to takie sa , normalnie nireformowalne :no:,
ps. we wtorek albo w srode poszedl moj maly liscik, daj znac czy doszedl czy mam robic burze na poczcie ;-):-D:-D

Kal.aga psiukam woda morska Kuby bo on nie daje sobie psiukac wiec ktos musi ja zuzyc ;-):-)

Kata nie zalamuj mnie, jutro musi byc lepiej bo sie wykoncze i na zlot nie przyjade a tego nie moge przepuscic :-D bo ciekawie sie zapowiada 9 pijanych kobiet w jednym pomieszczeniu :-D:-D

Kata nie zalamuj mnie, jutro musi byc lepiej bo sie wykoncze i na zlot nie przyjade a tego nie moge przepuscic :-D bo ciekawie sie zapowiada 9 pijanych kobiet w jednym pomieszczeniu :-D:-D

Jutrzenka jakie pijane?????? :no:
.....zalane hihihih prawie w trupa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jutrzenka właśnie na poczcie leży jakaś paczuszka ale dopiero po 18 do odebrania więc pewnie jutro podejdę:tak::tak::tak::tak:

Kurcze jak ja wam zazdroszczxę tego spotkania:-(:-( Ale 29 sierpnia mam wesele kuzynki w Wawie to może się z Paulą spotkam i może mi jakiś fryz szczeli:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Hejka popoludniowo....:-)
My juz po lekarzu. Niestety swoje musialam odczekac.... 65 minut dokladnie....:baffled::crazy::dry:
No i niby ma Oliwier jakas infekcje na oskrzelach, ale jak to sie wyrazila- nie az taka zeby antybiotyk podawac.:baffled: Ja jej mowie, ze chyba jego bardzo boli, ze az wymiotuje, no i do tego ta temperatura.... :nerd: no i dala antybiotyk, ale mowi zebym poczekala jeszcze, bo moze mu samo przejdzie....:confused::baffled:
No i na razie nie wiem... czekac nie czekac...? Ale dnie sa dosc spokojne, wiec poczekam moze do nocki.... no zobaczymy....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry