• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

alex a ile taka impreza kwiatowa kosztuje?
ja mam ochotę na likier jajeczny z colą :zawstydzona/y: a nie mam ani jednego ani drugiego w domu :-( zresztą nie mogłabym...
stefcia czmychnęła a ja nawet nie powiedziałam dobranoc :-( nadrabiam :-)

reklama
alex u mnie już komórki o tej porze licho pracują i musiałam "rozgryźć" powoli kasi posta :-D aczkolwiek nie powiem bo też miałam taką myśl jak ty :-D
kurna... młoda coś świruje...

Kata-:-D:-D:-D-ciekawe ile masz już promili? :szok::szok::szok::szok:
co do karmienia -to mój cycoliński nawet w nocy chce sobie potrzymać i choć troszkę pociągnąć :tak:-budzi się różnie ale przeważnie tak za 3 razy.(przy dobrych wiatrach)

Alex-sporo za kwiatki.
EDIT;-dziewczyny skoro mam polać -to ciekawe co jest w tym słoiku po prawej trzeci od dołu????

Ostatnia edycja:
No musze Wam powiedziec, ze jak Oliwier byl na cycu, to tez sie czesto budzil.....:tak::tak: A teraz to juz spoko, z raz lub 2, co jest dla mnie zaskoczeniem, bo srednio 4-5 razy wstawalam....:tak::tak:

Kasia-Moze zagrycha, co?

Ostatnia edycja:
reklama
kasia no ja właśnie mojej przyssawie zapodałam cyca :baffled: pić jej się zachciało. teraz pewnie mi się przebudzi nad ranem ;-)
nie mam alkomatu :-D ale jeszcze żyję;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry