reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Asia-jak to niet!!!!-jestem jestem!!!-ale jakoby mnie nie było bo się ukryłam :tak:-też zaraz idę.co do postów-to choroba!!!! forumusowa mnie dopadła-a to nieuleczalne.:no:

Kuba śpi więc mam wolne i ja sobie idę odpoczywać-może coś oglądnę w TV?
Ola-dzięki
Kacha-co tam u Was?

no dobra idę -cieszyć się chwilą relaksu.
images

ola byłam widziałam... dzieciaki superowe :tak: a to zdjęcie u taty na rękach katalogowe! no i z ciebie fajna babka :-)
kasia wiesz co? może to jest jakiś sposób żeby odstawiać od karmienia karmiąc jednym cycem :confused: teraz mi zapodałaś pomysła... w sumie z jednej też leci mniej i tą bym odstawiła a jak mnie zaboli to ściągnie nadmiar :confused:
weroniczka ;-) z moich nie da się niestety ułożyć pięknej papugi ary, którą widziałam :-)
asia nie ma co podziwiać :no: ja strasznie się umęczyłam karmiąc piersią - młoda non stop mi na cycu wisiała :-( moim celem był rok a teraz to już tak lajtowo do tego podchodzę. jak przyjdzie lato i młoda będzie większość czasu spędzała na dworze to odstawimy ;-)

kasia to wypoczywaj :-)
ja trochę z wami posiedzę... :tak: dzisiaj mam wolne...
kurna kupiliśmy drugi komp i teraz nasze życie seksualne będzie wirtualne :-D
zawsze to jakaś świeżość w związku nie? :-D

reklama
Do góry