reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

no-niestety.....:-:)wściekła/y:
ta niechcianą podaję mu w nocy jak jest zaspany co nie za bardzo wyczuje....-choć nie daję się czasem nabrać!!!
tak mam od poczatku-nie chciał drugiej-co ja już nie kombinowałam żeby załapał...na nic-J mówi że z tej drugiej jest inny smak-nie wierzyłam mu!!!!-no bo niby jak z jednej truskawkowe a z drugiej czekoladowe???:-p:-p:-p-ale faktycznie jedna ma słodsze mleczko-i on to właśnie woli.:tak::-D:-D:-D

reklama
Ola-mój dziabąk od urodzenie nie chciał mleka żadnego !!!! butlę to znienawidził!!! smoczka też bardzo nie lubił i tak ma do dziś.-bla niego MLEKO=CYCUŚ-i cóż tu począć???

Witka laski!!!
Nareszcie weekend, ufffffffff... Filip dał nam dziś popalić jak nic. Rozdarty ostatnio jest, że szok. A ze żłobka wrócił z limem pod okiem:-:)-(. Jakiś mały wampir go ugryzł. Już trzeci raz w tym tyg. Raz w dłoń, później w rękę, a teraz centralnie pod okiem...
Jutro wybieram się do ikei. Mam nadzieję, że uda mi się wyrwać z domu choć na chwilkę...
Elcia, buziaczki dla Oliwki. Niech jej szybko przechodzi to zapalenie ucha.
Weroniczka, czekamy na Twoje dzieło.
Paula, potomka wykąpana?
Jutrzenka, dół minął??? Mam nadzieję, że zakopałaś go skutecznie.
Dota, ale z Ciebie łobuziara jest, hehehe:tak::tak::-p

Dobra, idę się prysznicować i maseczkować. Narka. Wpadnę później.

Kasimaj moi tez są na cycu:tak::tak:Takie mleczko najzdrowsze:tak:i najlepsze na dzidizusia :-)al;e daje tez Bebilon ;-)Dalam swoje zdjeice do albumu to mozecie zajrzec:tak:

Eee Ola fajna laska jesteś ;-):-D:-)

Kata :-D:-D:-D uśmiałam się z tego stanika :-D:-D:-D
No fajnie by było zobaczyć te cuda balonowe :tak:;-)

Asia, potomka już czysta, włosy wysuszone suszarą i jeszcze śmiga... właśnie mi się wdrapała na kolana i chce na biurko :szok::wściekła/y: ooo.... histeria!!! :wściekła/y: nie ustąpię... :no:

Weronika czekamy na fotki Twojego dzieła... :-);-)

Jutrzenka robimy to specjalnie :-p;-):-D

Grzechotka mi weterynarz kazał iść do pediatry... Napisałam szczegóły po powrocie... ;-):-)

A ta wyje... będzie chlipała przez sen jak uśnie :wściekła/y::angry:

Hej:)

Ale mnie nie było:baffled: ... ale to przez Ł, bo znów w domu siedzi:crazy:.
U nas leci ... nadal cholerna zima za oknem, a my już w domu świrujemy:baffled:. Po chorobie Wiktorek już doszedł do siebie, za to nadrabia z jedzeniem, bo bez przerwy musi mielić jęzorem:tak: ... ale to mnie bardzo cieszy.
Natomiast zmartwiło mnie to, że dzisiaj gdy sprzątałam młodemu w szafce, Wiktorek się bawił ... ja się oglądam a on stoi na półce pod telewizor i ściąga z niego ramkę ze zdjęciem ... normalnie zamarłam, nawet nie wiem jak on się tam skubany wdrapał!!!
Wszędzie już wyłazi ... aż strach spuścić go z oczu ... diabelskie nasienie;-)
Teraz śpi ... tyle spokoju w domu, bo dziś jak wstał o 7.30 to usnął dopiero po kolacji ... czyli niedawno:baffled:

Lecę poczytać te Wasze wypociny;-)

Monia od deski do deski :szok: masz zdrowie... :-D:-D:-D

Weroniczka :-D:-D:-D;-);-);-)

Ola no fakt że najzdrowsze takie mleczko pod warunkiem że mama zdrowa :sorry2:. No u nas od dawna modyfikowane i nie mam wyrzutów z tego powodu choć marzyło mi się długie karmienie :dry::-(;-) Ale cycochy zaprzestały produkcję mimo chęci...:sorry2:

reklama
Paula od deski ... ale skończę jutro, bo mnie stary do wyrka woła, a to u nas ostatnio rzadkość ... ciekawe co ma mi do zaproponowania:baffled::-D

Jedyne co doczytałam ....
Oliwciu, Tadziu dużo zdrówka życzę ... cmok, cmok :):)

Juleńko niech ta paskudna wysypka szybko znika:tak:

Miłego wieczoru ...
Buziaki:)

Do góry