reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Pewnie Kasiu że pokażę:tak::tak::tak::tak:
Zmykam. Może później jeszcze tu zaglądnę. O ile mąż mi po powrocie pozwoli bo ostatnio ma wielką ochotę na przytuliska a ja niestety wcale:-:)-:)-:)-:)-:)-( Moje libido jest równe zeru:-:)-:)-:)-(

reklama
Elcia-przykro nam że tak mała cierpi....kurcze nie pomogę Ci bo u nas tego problemu nie było!!!:no:-ale trzymam kciuki żeby szybko przeszło!!!
EDIT- Weroniczko-z miłą chęcią zobaczę co wyczarowałaś-a...masz już przepis na chałwę. ;)

witam

kasiamaj tak chodzimy prywatnie na testy i do lekarza bo juz sie wkurzyłam na państwowego jak ostatnio byłam to mi powiedziała że to nie dziecko tylko ja mam problem i żebym nie przesadzała bo od kilku krostek jeszcze niekt nie umarł i testów nie zrobiła wcale no więc poszłam prywatnie jeden test kosztuje 6 zł wszędzie tak jest
jest to najpier test kropelkowy a potem tak zwany prick to prick test czyli nakładaja na reke świerze produkty i histamine a nastepnie nakłuwaja takimi szpatułkami specjalnymi i obserwuja czy pojawia sie babel i rumien i jak duzy w stosunku do histaminy mierzą specjalna miarką i zdjecie nawet robia hehheeh

paula to ja nie wiedział że ludzi tez mozna odrobacza i nikt mi nnawet nie powoedział a gdzie to sie idzie z tym do pediatry czy do weterynarza???

Grzechotko-bardzo Ci dziękuję!!!! -zobaczymy co nam powiedzą jak będzie tak jak myslę to ruszamy prywatnie.
EDIT-
co do odrobaczania to do pediatry-Kuba dostawał-PTRANTELUM MEDANA w zawiesinie.

Ostatnia edycja:
witka ;-):-D:-D

Wy po prostu poglupialyscie ;-) z tymi emotionkami, przez Was pol ekranu w pracy mi STOPami strzela
Grrr54.gif
Grrrr31.gif

Elcia oj biedna Oliwcia, zdroweczka zycze

Kasia ale masz sliczna siostre :tak:

Siostra a Ciebie to nie poznaje :szok::szok: jakie perwersyjne obrazki :szok::szok::szok:, chyba na zlot sama przyjade bo az sie o R boje bo Ty taka napalona ostatnio
Sexe31.gif
Sexe05.gif

Kuba chyba spi bo cicho na gorze, chociaz wczoraj jak to napisalam to potem taka scene placzu zrobil ze szok
Triste20.gif

Dla niewymienionych
Amour46.gif

dota cieszę się! małe a cieszy :-D (wałek jest jednym z moich ulubionych ;-))
weroniczka fajną masz pasję!
elcia współczuję maleńkiej! ucałuj ją od nas
Bisous12.gif
ja też nie pomogę bo nie przechodziliśmy tej choroby :no:
my byliśmy na zakupach i u mojego brata na herbatce.
pod stonką rozpiął mi się biustonosz :szok: i się modliłam żeby wkładki laktacyjne mi nie wypadły! :-D ale jakoś udało się biust ścisnąć i było ok ;-)
a u braciaka młoda się wybiegała po mieszkaniu bo ma dużo miejsca, wytarmosiła dużego psa, którego dostali w prezencie ślubnym i miała randkę z TV bo mają postawiony na jej wysokości :-)
a teraz młoda się kąpie...
w dzień dała po oczach prawie 3 godziny - przyszedł t. z pracy i wlazł z takim impetem, że ją obudził :wściekła/y:
byliśmy na tych balonowych mistrzostwach. pędziłam tam bo miał być ostatni dzień a finał dopiero jutro jak się okazało. jak uda nam się jutro pojechać to pokażę jakie cuda wyczarowali z balonów :szok:

reklama
Do góry