reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hejka Laski:)

Mój ancymon śpi ... normalnie jest taki rozdarty, że już wysiadam przy nim:baffled:.
A zapomniałam Wam napisać wczoraj jak byliśmy w KFC na pikantnych skrzydełkach ... jaki mój syn dał popis to normalnie masakra ... najpierw darł się w niebogłosy, żeby mu dać, a jak Ł dał mu samą kosteczkę to wiecie jak się zajadał!!! I potrafił ją skubany tak ogryźć, że aż w zębach mu chrupało!!! Normalnie ... wstyd za piątkę ... roczne dziecko wcina kości:zawstydzona/y:

Mnie dziś sprzątanie ominęło, bo posprzątałam sobie wczoraj:-) ... ale Wikuś już mamusiną pracę trochę zmarnował, bo wszędzie okruchy jego ciasteczek się znów walają:crazy: ... no ale co zrobić, jak on wiecznie głodny:happy:

Kasiamaj - ja też mam już przygotowaną płytkę ze zdjęciami do wywołania ale jakoś się nie mogę zebrać ... a już 300 nowych zdjęć mamy:szok:
Kacha - no no grill:-) ... ależ ja Wam zazdroszczę tej pogody ...
No a dla Prezesa GRATULACJE!!!! Jak Ci chłopak dorośleje:tak: ... ani się obejrzysz a obiadek będzie wcinał nożem i widelcem!;-)
Mój Wiktor nadal nie przekonał się do rurki ani do niekapka ... za to zawsze przed wieczorną kąpielą siusia do nocnika:-D
Jutrzenka - miłego piwkowania:-)

A i witam nową koleżankę:)

Lecę sobie kawkę zrobić ... no i truskaweczki na deserek sobie kupiłam:happy: ... mniam ....:rofl2:

Monia te duże, chemiczne truskawczki masz na deser??? :szok::dry: a fee... :-D:-D:-D

no to dał Wiktor popis :-D A sama lubisz patrzec jak inni jedza pysznosci??? No i cóż sie młodemu dziwic ze awanturny... moze glodny był hihihi....:-D:-D

Podobno jak dziecko ma zapalenie ucha to boli je przy ssaniu np. butli ;-)

Kacha GRATKI dla Prezesa :-D;-) widzisz jaki zdolny?

Jutrzenka tylko nie przesadź :-D:-D:-D
A z mlekiem to ja też jak jeżdżę do Auchan to kupuję 10-15szt bo Nan podobnie jak Bebiko (to które daje Ola) jest w granicach 11-12zł tam. U nas w mieście 15zł... :sorry2: Ale wiem że Bebilon drogi bo Jula też kiedyś jadła (zmieniłam bo zielone kupy robiła:baffled:)

Kasiamaj u nas też by się przydało wywołać fotki... Od urodzenia małej się zbieram... I dlatego po części lubiłam kliszowe aparaty :-D:-D:-D Mimo faktu że połowa zdjęc nie nadawała się do pokazania ale wywołałam i już...:-D:-D:-D

Kata ja miałam dzień obiboka do teraz. Ale już mieszkanko czyste :tak::-)
A sztućce fajnie ze stonki. Moja mama kupiła :tak::-)

Poza tym to popracowałam trochę dziś, byłam u mamy i na sporych zakupach... O mało mi się rece nie urwały jak je niosłam....

No moje ancymony padły. Pod koniec dnia dały mi niezły wycisk:baffled::baffled::baffled::baffled: No ale tak mam codziennie wieczorem tyle tylko że dziś byłam sama bo R na wsi.
Ale teraz mogę sobie odpocząć. A jutro przyjeżdża do mnie moja ukochana kuzynka więc już nie mogę się doczekać. I już mi zapowiedziała że mi wiezie nowe, pyszne herbatki. Mniam.

A w jakich herbatkach się tak smakujesz Weroniczka? :-)

Julka buszowała koło mnie a że nie pozwoliłam jej wejść na biurko to poszła z fochem do drugiego pokoju i usnęła w swoim łóżeczku :-):-):-) moja Kochana... ;-):-)
baby2.gif

reklama
Do góry