reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Weroniczka- to prawdziwy smakosz z Ciebie, he he....:tak::-D

Acha, czesc w ogole....:-)

My prawie caly dzien dzis na miescie... ale generalnie po to zeby sie poszwendac... chociaz kupilam Oliwierkowi posciel z Carsami....:tak:

reklama
hejka
ja już nie mogę!!!!
Kuba ciągle płacze.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w przerwie marudzi!!!
dałam mu już paracetamol
i....d....blada!!!!
teraz J go zajął bo mu teatrzyk zrobił z jakimiś dziwnymi aktorami-więc chwila ciszy!!!
nie wiem czy to zęby-ale zostały już tylko 5-ki.
czy może brzuch go boli???

ELCIA-jak u Was objawiało się to zapalenie ucha???-plis daj znać-Kuba ciągle wkłada palec w ucho......i coś tam świdruje!!!!-może to przez to jest taki marudny-najlepiej cały czas by tylko z cycem siedział!!!!-jak go odstawiam to ryk!!!
MONIA-na razie dobiliśmy coś do ok.250szt.a to dopiero wrześniowe fotki...
WERONICZKO-zazdroszczę Ci -że już u Ciebie śpią.
PAULA-szok...mówisz obraziła się.....

Ostatnia edycja:
Witam moje kolezanki:-):-)Ja dopiero wróciłam z zakupów prawie cale tesco oblecialam ufff:tak:reszte nie mialam siły :-Dny zawsze jezdzimy wieczorem u nas wszytskie hipermarkety do 24 otwarte:szok::tak::-)wieczorem mniej ludzi;-)Tyle promocji ze szok:szok:Kupilam sobie pare fajnych ciuszkow i troche kosmetykow:-)Bartkowi i Nathalienowi kupiłam fajne spodenki i bluzeczki:tak:Dzisiaj poraz pierwszy Kupilam i kaszke mleczno-ryzową wieloowocową;-)tak to zawsze byli na ryzowych były w promocji jedna 4.00 zl a u nas w zwyklym sklepie kosztuje prawie 8 zl;-)nabralam im 11 sztuk:-Dherbatki tez w promocji z Bobovity:-)Mleczko wzielam tylko 2 puszki byla prmocja 2 puszki 35 zl a tak jedna prawie 40 :-)bo w domu mam jeszcze z 5:-Dz obiadkow to były 8 paki za 6 zl:-)papersyow i chusteczek nie bralam w domu mam jeszcze z tamtgo tygodnia kupione :-)mąz spbie tez duzo fajnych rzeczy kupił jeszcze nam dzieciaki w fotelikach posusypaily nie mielismy jak ich wziąsc:-Dtacy bylismy obladowani:tak:a wy jakie kaszki macie teraz??????

Ola-i znów Ci za bardzo nie pomogę-bo Kuba jest na nie z kaszkami

-on to jakiś dziwny jest-ja ciągnęłam butlę do 6 lat-serio!!!!-a no nie chce!!!
kupiłam mu teraz jabłkowo-gruszkową.myślałam że choć tą polubi bo np.bobo-fruty jabłkowo-gruszkowe uwielbia.-a tu d...blada.
słyszałam że BEBILON robi super kaszki-ale niestety nie mają ich jeszcze u nas!!!!:wściekła/y:-podobno są bardziej smakowe.

A ja tych smakowych nie kupowałam chłopcom. Zawsze wolałam dodać świeże owoce albo sok. Ale zazwyczaj jedli zwykłą ryżową kaszkę i im smakowało. A teraz wcale nie kupuję bo codziennie gotuję im zupy mleczne na kolację.
Właśnie robiłam sobie test IQ i wyszło mi 115 na 140 :-) Ależ ja jestem inteligentna;-);-);-);-);-)

reklama
no podobno są fajne i dzieciaki je lubią-muszę zobaczyć-może akurat mojemu wybrednisiowi posmakują????
tzn.na pewno są gdzieś w większych miastach bo tu na około nie ma-ale jak będę teraz w Auchan-ie to zobaczę tam.
EDIT
WERONICZKO-ja też bym gotowała zupkę jakby młody chciał jeść ale on mlekiem pluje!!!-nie wiem po kim-bo ja jestem super mleczna heheheh-i mogę pić litrami!-tak uwielbiam pod każdą postacią!!!
a on-nie wiem?-może jeśli okaże sie że na testach nic nie wyszło to będę mu dawać częsciej -może polubi...????

Ostatnia edycja:
Do góry