reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Hej Dziewczynki, nigdzie w końcu nie poszłam i spędzam wieczór z Olisiem w domu. Znowu focha zarzuciłam, że nie tylko ja jestem od pilnowania Młodego, T. też mógłby się nim zająć w czasie imprez
Ech szkoda gadać, jak mam się użerać z marudą u znajomych to wolę się w domu poużerać;-)
Przynajmniej o tej 22-23 będę w końcu miała czas dla siebie, a na imprezie by szalał najdłużej ze wszystkich.
Co do kaszek to już całkowicie wyeliminowałam Olisiowi kaszki ryżowe, teraz daję wielozbożowe, pszenne, albo takie musli z owocami o konsystencji kaszki
Dziękujemy za gratki dla Prezia, zapomniałam jeszcze napisać, że sam sobie zęby szoruje ;-) Jak mu zaczynam myć zęby to wyrywa mi szczoteczkę i sam szoruje dalej, co z tego, że przy okazji ma całego dziubaska w paście
Ważne, że w końcu wyskakuje z inicjatywą, żeby cokolwiek samodzielnie robić:-)
Idę się dalej z terrorystą użerać i wrócę pewnie dopiero za jakieś 3 godziny jak Młody w końcu przytnie komara.

Co do kaszek to już całkowicie wyeliminowałam Olisiowi kaszki ryżowe, teraz daję wielozbożowe, pszenne, albo takie musli z owocami o konsystencji kaszki

Dziękujemy za gratki dla Prezia, zapomniałam jeszcze napisać, że sam sobie zęby szoruje ;-) Jak mu zaczynam myć zęby to wyrywa mi szczoteczkę i sam szoruje dalej, co z tego, że przy okazji ma całego dziubaska w paście

Idę się dalej z terrorystą użerać i wrócę pewnie dopiero za jakieś 3 godziny jak Młody w końcu przytnie komara.
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
a ja myślałam że z wami posiedzę ale mały mi się obudził z płaczem i musiałam go ululać co normalnie nam się nie zdarza
mam dziwne przeczucie że to będzie ciężka noc
dlatego chyba się zaraz położę
kacha- gratki dla Olisia

kacha- gratki dla Olisia

Paula21
Grudzień '07
Ola ja już widziałam te kaszki więc dla mnie to nie nowość...
Julka je wszystkie jakie dam ;-)
o mleku pisałam jakie pije, ona w ogóle wszystkożerna jest 
Śpioch śpi
idę jej butlę zrobić bo głodna pewnie...
... i brudna usnęła

Julka je wszystkie jakie dam ;-)

Śpioch śpi

... i brudna usnęła

ola14024
Fanka BB :)
Jak mi sie skonczy ta wieloowocowa to kupie te owsiane a dawallas Je juli juz?
jaką masz aktualnie???kaszke
???Taka fajniutka ta Julcia:-)U mnie tak samo kaskzi uwielbiają obydwoje
tylko nie wiem bo kupiłam Bartusiowi tą wieloowocowa po 9 mies ona a mlodemu kupilam po 4 a moge dac Nahalienowi tą po 9???
czy jeszcze poczekac??

kasiamaj
mama 2007/2010
Kacha-trzymam kciuki za Ciebie!!!-bądz dzielna! Gratki dla Olisia-za szubu buru ząbalkowe
-u nas podobnie Kuba szoruje kły sam i nikt nie może sie dotykać do jego szczoteczki-no chyba że jak nakładamy pastę,a tak wara-szczotka moja!!!
właśnie pluska sie w wannie-może go brzuch bolał-przed kąpielą chciałam mu temp.zmierzyć czy ma no i wyszło ówne 37*C i jak kupę zasadził to termomert wypchnął kupą
-więc może już będzie dobrze???
Ola-ja nie daję tak do picia-przemycam z płatkami kukurydzianymi (Kata-mi poleciła)- Kaśka-dzięki!!! i czasem coś zje -nie wiele ale zawsze dobre i to.a mleko Bebiko bananowe.bo bez smakowe już odpadają-wyczuwa podstęp.
-u nas podobnie Kuba szoruje kły sam i nikt nie może sie dotykać do jego szczoteczki-no chyba że jak nakładamy pastę,a tak wara-szczotka moja!!!
właśnie pluska sie w wannie-może go brzuch bolał-przed kąpielą chciałam mu temp.zmierzyć czy ma no i wyszło ówne 37*C i jak kupę zasadził to termomert wypchnął kupą

Ola-ja nie daję tak do picia-przemycam z płatkami kukurydzianymi (Kata-mi poleciła)- Kaśka-dzięki!!! i czasem coś zje -nie wiele ale zawsze dobre i to.a mleko Bebiko bananowe.bo bez smakowe już odpadają-wyczuwa podstęp.
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
wrocilam, cieszycie sie???
Kasia ja juz kupowalam ta kaszke Bebilon ale jakos nie zrobila na mnie ani na Kubie specjalnego wrazeniam, jakos wole Bobovite mimo ze mleczko kupuje Bebilon
Kuba takie kaszki lyzeczka to nie specjalnie lubi, mleko z kaszka ryzowa je rano i wieczorem a tak w ciagu dnia juz kaszki nie je
i co tam jeszcze to nie wiem,
R robi sobie zapiekanke a dla mnie bulke tylko z serkiem bo taka wole, troche pozno na kolacje a potem d... rosnie

Kasia ja juz kupowalam ta kaszke Bebilon ale jakos nie zrobila na mnie ani na Kubie specjalnego wrazeniam, jakos wole Bobovite mimo ze mleczko kupuje Bebilon
Kuba takie kaszki lyzeczka to nie specjalnie lubi, mleko z kaszka ryzowa je rano i wieczorem a tak w ciagu dnia juz kaszki nie je

i co tam jeszcze to nie wiem,
R robi sobie zapiekanke a dla mnie bulke tylko z serkiem bo taka wole, troche pozno na kolacje a potem d... rosnie

weroniczko jeśli kaszka za słodka to ja mieszam pół na pół z kukurydzianą bezsmakową
nie jest wtedy tak słodko mdła ;-)
kasia nie za ma co :-)
moja tą owsiankę lubi podobnie jak smaczny sen
ryżowych nie kupuję bo ją zapychają. najlepsze dla niej są wielozbożowe
kąpie się ta moja gwiazda... wyspała się 3 godziny i nie wiem o której zaśnie

kasia nie za ma co :-)
moja tą owsiankę lubi podobnie jak smaczny sen

kąpie się ta moja gwiazda... wyspała się 3 godziny i nie wiem o której zaśnie

kasiamaj
mama 2007/2010
Jutrzenko-pwenie że takkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!
-ale co ta kaszka -jakaś rewelacyjna jest w smaku tak jak słyszałam??? czy taka przeciętna??? a może podobna do tych z bobo-vity?
EDIT
Kata-
jest jest-inaczej wcale by tego mleka nie przełknął smaczny sen też jadł ale potem go wysypało -i nie wiem czy od tego -muszę znów kupić podać i sprawdzić...

-ale co ta kaszka -jakaś rewelacyjna jest w smaku tak jak słyszałam??? czy taka przeciętna??? a może podobna do tych z bobo-vity?
EDIT
Kata-

Ostatnia edycja:
reklama
Paula21
Grudzień '07
Ola dziś mamy kaszkę ryżową -gruszkową z mlekiem bez laktozy ( bo ma chwilowo biegunkę) i jesteśmy na dicie bez mlecznej 
Dla mnie superowe są te kaszki wielozborzowe- pyszne śniadanko
No i ja bym się wstrzymała z tą kaszką dla Nataniela po 9m. Niech je swoją.
Chyba ze nie ma wrażliwego brzuszka to możesz spróbować. 
Kacha u nas też zamodzielne szuru-buru... ;-)
Jutrzenka już po imprezie piwkowej?
Aga może faktycznie coś Łukaszka łapie.. tfu, tfu...

Dla mnie superowe są te kaszki wielozborzowe- pyszne śniadanko

No i ja bym się wstrzymała z tą kaszką dla Nataniela po 9m. Niech je swoją.

Kacha u nas też zamodzielne szuru-buru... ;-)
Jutrzenka już po imprezie piwkowej?

Aga może faktycznie coś Łukaszka łapie.. tfu, tfu...