reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
własnie ja to ignoruje a T przyjezdza z pracy i psuje moja prace bo on odrazu ja na rece albo odrazu do niej leci a ona wtedy coraz bardziej sie denerwuje oj chyba bede musiała mu dzisiaj wpi...ol spuscic w dyby i do lochu jak to mówi Paula hihihihi

ja tak próbuję robić jak Łukaszowi zdarzy się histeria, ale jak on tylko zapłacze to moja mam albo tato lecą bo myślą że się krzywda dziecku dzieje:no::no::no::crazy:

no dobra ja znikam idę spać, mam nadzieję że przetrwam tę noc czego i wam życzę z całego serca:tak::tak::tak:

Asia palca na super glue przyklej ;-):-p
Elcia z moim T. jest tak samo:wściekła/y:Po prostu mnie trafia jak ja próbuję czegoś Młodego nauczyć,a ten tylko go rozbestwia:wściekła/y:

Ela dobrze gadasz!!! :-D:-D:-D:-D Może się sprawdzi :-p:-p:-D:-D:-D

Idę bo męż wraca...

Cmokam was Kochane Grudniówki, paaaaaaaaaaaaa....

Kolorowych snów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)

Asia-mnie się nie chce!!!-bara bara....:-D:-D:-D
co do temp.to mierzę mu w pupie i odejmuje te 5 kresek.:tak: dlatego w pupie bo z pod pachy sobie wyciąga a ja nie chcę z nim walczyć-a ten term.do uszka co mamy -to on jakiś szalony jest!!!-co chwila pokazuje coś innego!!!

Elcia-dzięki bardzo!!!-zobaczę jutro jakie będzie jego zachowanie??/ i co będzie kombinował-jak mu nie przejdzie to idę w pon.do pediatry niech mu pozagląda w uszy. a coś Ty taka bojowa dla swojego chłopa-żeby takie kary przechodził??:-D:-D:szok:

Paula-Aga-dobranoc dla Was.:tak:-kolorowych...no i jak poszłyście robić kizi-mizi to miłych wrażeń ....:szok::-D:-D:-D:-D:-D

młody zasnął-przy cycu odłożyłam go do łóżeczka-zobaczymy do której pośpi???

u nas tez sie bunty pojawiaja jak nie pozwalam czegos albo jak np zamkne zamrazalke albo jakies drzwi to zaraz placz i wiszenie na nodze :crazy:, ale trudno niech beczy
Dzis byl bek jak wyciagal garnki z szafki i zaczal je rzucac po calej kuchni a ja powiedzial przestan i nie wolno, byl mega placz ale my staramy sie wtedy odwrocic jego uwage i jakos jest

reklama
Kasiamaj, mi też się nie chce:-):-)Poza tym nie ma jak, bo @. Ja już jakiś czas temu kupiłam właśnie taki termometr do ucha i czoła i jestem bardzo zadowolona. Nie szaleje i pokazuje zawsze dobrze:tak:

Do góry