reklama
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
własnie ja to ignoruje a T przyjezdza z pracy i psuje moja prace bo on odrazu ja na rece albo odrazu do niej leci a ona wtedy coraz bardziej sie denerwuje oj chyba bede musiała mu dzisiaj wpi...ol spuscic w dyby i do lochu jak to mówi Paula hihihihi
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
ja tak próbuję robić jak Łukaszowi zdarzy się histeria, ale jak on tylko zapłacze to moja mam albo tato lecą bo myślą że się krzywda dziecku dzieje

no dobra ja znikam idę spać, mam nadzieję że przetrwam tę noc czego i wam życzę z całego serca

no dobra ja znikam idę spać, mam nadzieję że przetrwam tę noc czego i wam życzę z całego serca

kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Asia palca na super glue przyklej ;-)
Elcia z moim T. jest tak samo
Po prostu mnie trafia jak ja próbuję czegoś Młodego nauczyć,a ten tylko go rozbestwia

Elcia z moim T. jest tak samo

Paula21
Grudzień '07
Ela dobrze gadasz!!! 

Może się sprawdzi 

Idę bo męż wraca...
Cmokam was Kochane Grudniówki, paaaaaaaaaaaaa....
Kolorowych snów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)

Idę bo męż wraca...
Cmokam was Kochane Grudniówki, paaaaaaaaaaaaa....
Kolorowych snów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
no ja tez już ostatecznie uciekam - DOBRANOC:-)
kasiamaj
mama 2007/2010
Asia-mnie się nie chce!!!-bara bara....

co do temp.to mierzę mu w pupie i odejmuje te 5 kresek.
dlatego w pupie bo z pod pachy sobie wyciąga a ja nie chcę z nim walczyć-a ten term.do uszka co mamy -to on jakiś szalony jest!!!-co chwila pokazuje coś innego!!!
Elcia-dzięki bardzo!!!-zobaczę jutro jakie będzie jego zachowanie??/ i co będzie kombinował-jak mu nie przejdzie to idę w pon.do pediatry niech mu pozagląda w uszy. a coś Ty taka bojowa dla swojego chłopa-żeby takie kary przechodził??

Paula-Aga-dobranoc dla Was.
-kolorowych...no i jak poszłyście robić kizi-mizi to miłych wrażeń ....

młody zasnął-przy cycu odłożyłam go do łóżeczka-zobaczymy do której pośpi???

co do temp.to mierzę mu w pupie i odejmuje te 5 kresek.

Elcia-dzięki bardzo!!!-zobaczę jutro jakie będzie jego zachowanie??/ i co będzie kombinował-jak mu nie przejdzie to idę w pon.do pediatry niech mu pozagląda w uszy. a coś Ty taka bojowa dla swojego chłopa-żeby takie kary przechodził??

Paula-Aga-dobranoc dla Was.

młody zasnął-przy cycu odłożyłam go do łóżeczka-zobaczymy do której pośpi???
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
u nas tez sie bunty pojawiaja jak nie pozwalam czegos albo jak np zamkne zamrazalke albo jakies drzwi to zaraz placz i wiszenie na nodze
, ale trudno niech beczy
Dzis byl bek jak wyciagal garnki z szafki i zaczal je rzucac po calej kuchni a ja powiedzial przestan i nie wolno, byl mega placz ale my staramy sie wtedy odwrocic jego uwage i jakos jest

Dzis byl bek jak wyciagal garnki z szafki i zaczal je rzucac po calej kuchni a ja powiedzial przestan i nie wolno, byl mega placz ale my staramy sie wtedy odwrocic jego uwage i jakos jest
reklama