reklama
Kochana Olu, jak neta nie miała to mogła się zalogować na swoje konto skoro je miała, czyż nie??
Chyba, że nie pamiętała hasła, hehehe.
Poza tym twoje posty są rozbieżne bardzo. Piszesz wyraźnie "a daje swojej bebilon mała wypija ". Słowa "mała" sugeruje małą dziewczynkę, dziecko. Później jest 13letnia córka i mały syn. Ja pitolę. To ile koleżanek pisze z twojego konta????
Chyba, że nie pamiętała hasła, hehehe.
Poza tym twoje posty są rozbieżne bardzo. Piszesz wyraźnie "a daje swojej bebilon mała wypija ". Słowa "mała" sugeruje małą dziewczynkę, dziecko. Później jest 13letnia córka i mały syn. Ja pitolę. To ile koleżanek pisze z twojego konta????
Ostatnia edycja:
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Ola a ile to kolezanek na Ciebie pisalo??, w pierwszym poscie skopiowanym jest napisale moja mala pije czyli rozumiem ze pisze o malej dziewczynce co jeszcze pije mleko, w nastepnym ze corka ma 13 lat to ona raczej mleka z butelki nie pije a Ty piszesz ze ona corke i 2 synow to o kim ona niby pisze ze jej mala pije mleko 

sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Ola nic nie zmieniaj bo to i tak nic nie da
lepiej przyznaj się kim jesteś

reklama
ola14024
Fanka BB :)
Dziewczyny nie musicie mi wierzyc ale jest mi bardzo smutno ze mi nie wierzycie:-(Podpisac te posty ze to moja kolezanka ale dam wam jej gg i sie zapytacie bo nie lubie jak ktos wmawia mi jakies winy:-(Ten konto nie jest po to zebym tylko ja z nego pisala jak dziewczyny chcialy sie czegos dowoedziec to pisały i juz;-)nie chialy miec swojego loginu nie wiem ldaczego mowily ze co chialy wiedziec to sie dowiedzialy i ze im to nie potrzene glupio mi sie tlumaczyc z czegoc czego nie zrpbiłam

Ostatnia edycja: