kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
kasiamaj- może coś Kubsiowi dolega
, że tak marudzi z moim Łukaszem to jest tak że nigdy nie marudzi bez powodu, jak nic mu nie dolega to jest bardzo grzeczny, ale boję się to głośno wypowiadać żeby go nie przechwalić
poważnie piłaś z butelki 6 lat

ola- ja daję tylko kaszki ryżowe wszelkich smaków- jabłkowe, gruszkowe, z owoców leśnych, malinowe, brzoskwiniowe itd. wszystkie BoboVita, a i jeszcze gotuję kaszę manną i dodaję do niej owoce.
weroniczka- no to masz chwilę relaksu
a ja za herbatą to tak za bardzo nie przepadam od urodzenia Łukasza tylko kawa Inka i soczki, chyba że jakiś ziołowe np. rumianek, kwiat z lipy
paula- ale to musiało fajnie wyglądać jak Julka się tak obraziła
a ze zdjęciami to u mnie tak samo mam ostatnie wywołane jak Łukasz miał 5 miesięcy
edit: kasiamaj- widać Kuba nie ma charakteru po mamusi, która jset taka mleczna i była taka miłośniczką butli

ola- ja daję tylko kaszki ryżowe wszelkich smaków- jabłkowe, gruszkowe, z owoców leśnych, malinowe, brzoskwiniowe itd. wszystkie BoboVita, a i jeszcze gotuję kaszę manną i dodaję do niej owoce.
weroniczka- no to masz chwilę relaksu

paula- ale to musiało fajnie wyglądać jak Julka się tak obraziła

a ze zdjęciami to u mnie tak samo mam ostatnie wywołane jak Łukasz miał 5 miesięcy

edit: kasiamaj- widać Kuba nie ma charakteru po mamusi, która jset taka mleczna i była taka miłośniczką butli

Ostatnia edycja: