reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kasiamaj- może coś Kubsiowi dolega:sorry:, że tak marudzi z moim Łukaszem to jest tak że nigdy nie marudzi bez powodu, jak nic mu nie dolega to jest bardzo grzeczny, ale boję się to głośno wypowiadać żeby go nie przechwalić:laugh2: poważnie piłaś z butelki 6 lat:szok::szok::szok::eek:
ola- ja daję tylko kaszki ryżowe wszelkich smaków- jabłkowe, gruszkowe, z owoców leśnych, malinowe, brzoskwiniowe itd. wszystkie BoboVita, a i jeszcze gotuję kaszę manną i dodaję do niej owoce.
weroniczka- no to masz chwilę relaksu:tak:a ja za herbatą to tak za bardzo nie przepadam od urodzenia Łukasza tylko kawa Inka i soczki, chyba że jakiś ziołowe np. rumianek, kwiat z lipy:tak:
paula- ale to musiało fajnie wyglądać jak Julka się tak obraziła:laugh2:

a ze zdjęciami to u mnie tak samo mam ostatnie wywołane jak Łukasz miał 5 miesięcy:sorry:
edit: kasiamaj- widać Kuba nie ma charakteru po mamusi, która jset taka mleczna i była taka miłośniczką butli:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
WIDZIALAM NOWĄ KASZKE Z BOBOVITY OWSIANKE:tak::-)-- Łatwy do przygotowania posiłek zawierający mleko następne. Doskonale zbilansowany pod względem składników odżywczych i dostosowany do wymagań wiekowych dziecka. Dostarcza niezbędnych witamin i składników mineralnych. To unikalne połączenie mleka następnego i zbóż, co czyni ją pożywnym i smacznym posiłkiem, idealnym do podania na śniadanie.:tak: i Drugą nowa--------------------- BoboVita, Smaczny Sen, Kaszka mleczno-wielozbożowa dla dzieci po 9. miesiącu życia, Wieloowocowa 230 gr --- Łatwy do przygotowania posiłek zawierający mleko następne. Doskonale zbilansowany pod względem składników odżywczych i dostosowany do wymagań wiekowych dziecka. Zawiera 7 specjalnie wyselekcjonowanych zbóż z pełnego przemiału, dzięki czemu jest ona bogata w makro- i mikroelementy oraz witaminy. Unikalna kompozycja zbóż oraz dodatek delikatnej melisy czyni kaszkę lekkostrawnym i odżywczym posiłkiem, który na dłuższy czas zapewnia uczucie sytości.

U mnie wszystkie kaszki są Mniam :tak::tak:Juro na sniadanko dam zamniast mleczka kaszke kupiłam Wielowocową mleczno-ryzową z Bobovity:tak:heheh dlaczego powinni mi zapłacic:-D:-DPaula jaka ta Twoja Julka jest smieszna:-D

reklama
Ola-Aga ma rację-niezłą reklamę trzasnęłaś :tak::-D
Forum37.gif

zaraz mały maruda idzie sie kąpać -mam nadzieję że noc minie spokojnie???

Do góry