reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

u nas ryk i szał jest np.jak mu nie chcę dac cycocha-oj wtedy to on ma nerwa-jak mówię nie ma.....

Asia-:-D-no nasz termometr.mamy brown-a jakiś dziwny jest!!!!

ale mnie naszlo na pomidorówkę!!!!!!!!!!!!!!!!!-jejku!!!!!

EDIT
-no idę.....mąż mnie z kompa wywalił
Violence57.gif
-mówi że teraz jego kolej....bo ja tyle siedziałam....
Ordinateur02.gif
buuuuuuu!!!
no nic idę bo mnie jeszcze jutro nie wpuści i co wtedy.... dobrej nocki kochane-do jutra.
images

Ostatnia edycja:
reklama
Kupiłam dzisiaj w tesco kaszke Wielowocową mleczno-ryzową z Bobovity dla starszego:-)a dla mlodszego kupilam po 4 mies ryzowe i morelową i truskawkow.ą mleczno-ryzowe :-)zauwazylam ze w tych mlecznych jest o 50 gram wiecej niz ryzowych:tak:a i jeszcze jedno mój Nathalien ma niecale 7 mies moge dac mu odrobinke kaszki po 9 mies??:-)

kasia może ty w ciąży, że takie smaki masz? ;-)
asia a jakiej macie firmy termometr? chyba też zakupimy ten sekundowy bo młoda juz nie wytrzymuje z tym pod pachą :baffled: ostatnio też mnie tak dziabnęła, że mi się palec tydzień goił - uwaliła mnie między skórę a paznokieć na tym łączeniu! od tamtej pory dziąsła smaruje jej mąż :angry:

dziewczyny pocieszę was! u nas też bunt! :-D ale ja to muszę sobie korki w uszy kupić bo mnie to jej marudzenie i ryki psychicznie wykończy! sytuacja podobna jak u was: ja dyscyplinuję reszta rozpieszcza :wściekła/y: jestem bardzozłamatka :-) musimy przetrwać! :-)

Tez tak myslę przeciez nic nie moze sie stac:tak:;-)A tak to caly czas kupuje osobno dla starszego i mlodszego kaszki:-)a do kiedy będziecie podawac kaszki???

witka

heh no u nas tez bezproblemowo bo kazdy ma swojego kompa wiec kłótni nie ma;-)

no i oczywiscie nie jestem w stanie nadrobic waszej produkcji...pisarki jedne:-)

Ola witaj bo chyba nie mialysmy okazji sie poznac;-)

dziewczyny czy mogłybyscie polecic mi jakos fajny/dobry depilator/???
mam z filipsa ale taki z dolnej półki , kosztował chyba cos kolo 100 ale nie jestem zadowolona bo czesc włosów wyrywa przy skórze bez cebulki:wściekła/y:
moze ktoras z was ma jakis sprawdzony??

a tak poza tym ostatnio kupilam sobie nowy tusz z max faktora, ten reklamowany w tv - efekt sztucznych rzęs i musze wam powieedzxiec ze jest boski!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja jestem okropnie wybredna jesli chodzi o tusze wiec tym bardziej sie ciesze ze mi podpasował i poki co zostaje przy nim:tak:

reklama
a jakiego mleka uzywasz dla swojej niuni???:-)ja daje swojej bebilon mała wypija go z chęcią:tak::tak:jest dobry bo nie jest taki słodki jak np Nan;-)następnym razem kupię mleczno ryzową:-)

Moja córka piła mleko do 9 roku zycia z butelki na zmiane kasze manne;]:-)nie mogła sie ozdwyczaic teraz ma 13 lat daje jej witaminy specjalne dla dzieci pudelko 200 zł:tak:troche drogie do tego je owoce warzywa ;-)pije duzo soków i mleko tez pije nieraz kakao:-pbardzo lubi miete;]dzieki temu wcale mi nie choruje wiec uwierzcie mi na slowo ze wasze dziecko mając 3 lata jak najbardziej powiinoo pic mleko z butelki:tak:nie ma sie tu czemu dziwic naprawde :-)dodam jeszcze ze mam malego syna i z nim jest to samo mięte piliby litrami nieraz córka je te kaszki dla dzieci;p nie mam jednym słowiem sie tu niczym martwic;p pamietam jeszcze jak wypluwała jak byla mala, deserki z bobovity a teraz jadla by je tonami pozdrawiam

Ola mozesz napisac jak to mozliwe??, w profilu podajesz wiek 21lat a tu piszesz o corci 13 letnij :szok::szok:, a wczesniej pisalas ze masz 2 synow :szok::szok:, chyba czegos nie kumam :szok::szok:

Do góry