reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dobra przyznam sie jestem maria mam 50 lat:zawstydzona/y:Znam tą Ole ona mieszkala kiedys kolo mnie we wrpclawiu teraz wyjechala z mezem do Irlandi te dzieci na zdjeiciach to jej synkowie stworzylam to poniewaz tak strasznkie zazdr0szszze jej rodizny:-(takiego dobrego meza i w ogole:-(nieraz jak przyjezdza do swojej mamy to przyhcodze do nich to moja sąsiadka wiem jakie pije mleko widzialam jak ola dawala malym stad t owszysko pewnie uznacie mnie za jakas wariatke a te inne posty to przez to ze nie mam wnukow i chialam nadrobic straty ale widozcznie tak sie nie da narazie

Ostatnia edycja:
reklama
Taaa....bez urazy OLA-MARIA czy jak sie nazywasz.....poziom ktory rezprezentujesz oraz styl wypowiedzi jednak bardziej pasuja do 14 latki...
Kimkolwiek jestes - mam nadzieje ze zdajesz sobie sprawe, ze podszywanie sie po kogos, kradziez zdjec jest karalne???

Ja nie wiem...czy osoby wpadajace na takie dziwne pomysly mysla, ze mamy na BB to jakies kretynki....

reklama
Do góry