reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

:-D:-D nawet wiek justyny podobny no i ta zagranica :-D nie no żartuję oczywiście i mam nadzieję, że nas zrozumiesz w tej sytuacji ;-)
witaj na forum!
a suwaczka możesz wybrać sobie z dowolnej strony z suwaczkami i jego kod wkleić w profilu -> edytuj sygnaturę :tak:
myślę, że każda z nas miała podejrzenia co do oli - marii i każda była ostrożna...
za jakiś czas znowu może się pojawić jakaś jasia, rysia, krysia i znowu namieszać. ale jesteśmy czujne! :-D

z mężem szanownym jest dobrze. upuściłam sobie trochę krwi (tzn. @ przyszła po 41 dniach od ostatniej :-)) i mam luz psychiczny bo mnie molestował nie będzie :-p
wysłałam młodą z nim na spacer...
w ogóle to dzisiaj w macgyvera się zabawiał bo zaufał swojej ukochanej żonie czyli mnie :-) że czytnik kart który mamy w lapku pasuje do naszych z aparatu. i włożył nie sprawdzając a karta siuuuu poszła do środka w siną dal :-D w ruch poszły wykałaczki, pęseta aż w końcu udało mu się przykeić taśmę do karty i ją wysunął :szok: zdolną mam bestię nie? ;-)

poza tym młoda w ataku histerii nabiła sobie kolejne guzy :baffled: jejku! ledwie jedne wyleczone a tu już następne :-( szalała przy krześle i to na nią spadło :szok: ale się wystraszyliśmy! ale tylko główka lekko obtłuczona :-:)-:)-( ale jak dałam cycy to już się śmiała jakby nic się nie stało ;-)
zdjęć z mistrzostw balonowych tu nie wkleję z wiadomych powodów. zobaczycie na NK ;-)

reklama
Tiaa, wątek "Możliwe" czytałam już wcześniej i tam też niejaka Ola się wypowiadała:-D
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/mozliwe-24513/

Justyno wybacz, ale tym linkiem przekonałaś mnie, że jesteś, Olą-Marią, czy kim tam jeszcze innym? Ile nicków jeszcze wymyślisz? Daruj sobie z tą zabawą, bo takie podchody nie są śmieszne.

Edit: Kata z tym czytnikiem to też tak kiedyś miałam, a wystarczyło tylko włożyć kartę do adaptera kart, który miałam dołączony do karty, ale wcześniej o tym nie pomyślałam;-):-p:rofl2: Też się musiałam nagimnastykować troszkę z laptopem :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
kacha właśnie jestem na etapie szukania adaptera ;-) już dawno miałam sobie kupić ale kasia pisała, że nieraz w stonce są w promocji :tak: tylko ciekawe kiedy :confused:
kurde! a już myślałam, że będzie pasowała w lapku :sorry2:

Hehehe Kata ja też tak myślałam:-D:-D:-D Ale widać, że się przemyślałam;-):-p Lecę do tego mojego ancymona i na jakieś zakupki trza ruszyć, dzisiaj u nas stadion (prawie jak w Warszawie Jarmark Europa:-p), można wiele rzeczy używanych w super stanie kupić za jakieś śmieszne pieniądze:tak:

witam i zegnam :)
bo ide sie opalac hehe
pieeekknnaa pogoda to i alex pewnie nie zobaczycie dzis na bb
sylwia dziekuje za slowa uznania. wlasciwie jak odpowiedziala o tym markecie w irlandi w ktorym placi w zlotowkach to juz wiedzialam ze to nie mozliwe ale nie mialam czasu sie wczuwac.

reklama
stefcia
Triste10.gif
weź mnie ze sobą!
u nas w przyszłym tygodniu ma się poprawić z pogodą i lepiej niech tak będzie bo młoda z butów zimowych wyrosła :szok:

Do góry