reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kata od razu kupę, Kindzia chciała sobie statki popuszczać, a że nie było żadnego pod ręką to sama wyprodukowała ;-):-p:-D:-D:-D Duma Cię powinna rozpierać, że masz taką pomysłową córcię :-)
Kurcze Młody dopiero teraz sobie drzemkę ucina, ciekawe ile pośpi i jaka noc mnie czeka :confused:
Oczywiście nic dzisiaj nie kupiłam, bo nic fajnego nie było, ale za to jutro zaszaleję i kupię Olisiowi misia I-Teddy, już zrobiłam sobie rezerwację i jutro tylko muszę śmignąć i go odebrać :tak: Będzie miał w końcu full muzyki nagranej i może się odczepi od naszych komórek;-)

reklama
ello
Coucou06.gif

Kata-no Kindzia pomysłowa ..... ;)

EDIT-no ja przyszłam-to wszystkie pouciekały..........
Hein36.gif

Ostatnia edycja:
Eloł:nerd:
kata młoda chciałe se jacuzzi zapodać i się jej pewnie wymsknęło :-D:-D
sylwia mój marcel też łobuzuje jak łobuz jeden... ostatnio otwiera muszlę klozetową i wszystko plum ... już wrzucił moją szczoteczkę elekrtyczną(ale działa), pędzel do pudru, dwa samochodziki i naprawdę go pilnuję ale on chyc myc i już plum:szok: wcześniej wyrzucał wszystko do wanny ale mu się znudziło i sobie wymyślił takie urozmaicenie, fakt w tym przypadku jeszcze trzeba deskę podnieść:dry: taki sobie Marcel:sorry2:
Jutrzenka to z miłości zapewniam ale takiej koleżeńskiej a nie les:tak: żebyśmy się zrozumiały:-D:-D wiesz jutrznia to taka fumfela:-D

kacha no to kuzwa ktory to w koncu ten z twoich erotycznych snow ?? bo za chwile sie okaze ze kazdy opalony !!!

reklama
Do góry