reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Joł joł

przed chwilą wylicytowaliśmy autko dla tego niedobrego Marcela Little Tikes Grande Coupe car on eBay, also, Little Tikes, Pre-School Young Children, Toys Games (end time 22-Mar-09 19:40:17 GMT) a potem stary wziął mnie w obroty

Stefanka my mamy w leeds gapa, zaraz obok ikei;-) ale nigdy nic tam nie kupiłam
Takie drogie ciuchy to ja na ebay'u kupuję

Asiacur jak czytam Twój opis to normalnie jakbyś mojego synka miała

z popisów mojego małego to jeszcze jest wkładanie czego popadnie do pralki, ale już nie do bębna tylko do szufladki na proszek
a że ja wlaewam płyn do prania bezpośrednio to czasami może byc zonk, jak nie sprawdzę czy czegoś tam nie ma
ostatnio wsadzil telefon
i małego kamyczka który mógł całą pralkę zablokowac

Oby im to minęło, i to szybko

przed chwilą wylicytowaliśmy autko dla tego niedobrego Marcela Little Tikes Grande Coupe car on eBay, also, Little Tikes, Pre-School Young Children, Toys Games (end time 22-Mar-09 19:40:17 GMT) a potem stary wziął mnie w obroty

Stefanka my mamy w leeds gapa, zaraz obok ikei;-) ale nigdy nic tam nie kupiłam

Asiacur jak czytam Twój opis to normalnie jakbyś mojego synka miała

Oby im to minęło, i to szybko

kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Iza śmieszna, śmieszna, ale uwierz, że czasami tymi tekstami to potrafi nieźle człowiekowi ciśnienie podnieść
Jak w Polsce byłam to w ogóle nad Olisiowym łóżeczkiem powiesiła jakiś święty obrazek, żeby niby go chronił
Od razu go zdjęłam, bo Młody napierdzielał w szczebelki, obrazek by spadł na niego i jeszcze by mu krzywdę zrobił zamiast chronić. W ogóle jakby moja babcia się dowiedziała,że nie chodzę tu do kościoła to już na pewno miałabym murowane godzinne kazanie przez telefon :-) Czasami jak widzę, że babcia dzwoni to po prostu nie odbieram, udaję wielce zapracowaną 

kasiamaj
mama 2007/2010
no od razu milej sie zrobiło -jak się kobitki pojawiły
Iza-dzięki!!!
Kacha-a co też sie staracie?pewnie że fajnie by było-z Kubą mieliśmu od początku problemy żeby przetrwał ze zajściem też nie było różowo-ale się udało.może i teraz się uda???-ody.
Kata-mój przespał cały chrzest

załadowaliśmy dziś te fotki do wywołania i wstawię Wam naszego rumcajsa jak był mniejszy.

Iza-dzięki!!!
Kacha-a co też sie staracie?pewnie że fajnie by było-z Kubą mieliśmu od początku problemy żeby przetrwał ze zajściem też nie było różowo-ale się udało.może i teraz się uda???-ody.
Kata-mój przespał cały chrzest

załadowaliśmy dziś te fotki do wywołania i wstawię Wam naszego rumcajsa jak był mniejszy.

Iza_bella.b
Fanka BB :)
sylwia gratulacje autka
kata mój też cyca teraz dostaje rzadziej, ale jak już dostanie to ciumka i ciumka i ciumka
kacha do mężów... bo d. to u mnie pewny chłop właśnie.. znany, wykąpany, zdrowy i strzela ładne egzemplarze

Kasiamaj na razie nie planujemy, chciałabym wrócić na trochę do pracy i może znowu, jakoś mi się wydaje, że ciężko by mi teraz było musze trochę odsapnąć. My też 1,5 roku nic i nagle Marcelinek jak już dałam sobie na luz. Będzie dobrze, tylko spokojnie..kurcze ale jak mąż się cieszy co?
kata mój też cyca teraz dostaje rzadziej, ale jak już dostanie to ciumka i ciumka i ciumka
kacha do mężów... bo d. to u mnie pewny chłop właśnie.. znany, wykąpany, zdrowy i strzela ładne egzemplarze

Kasiamaj na razie nie planujemy, chciałabym wrócić na trochę do pracy i może znowu, jakoś mi się wydaje, że ciężko by mi teraz było musze trochę odsapnąć. My też 1,5 roku nic i nagle Marcelinek jak już dałam sobie na luz. Będzie dobrze, tylko spokojnie..kurcze ale jak mąż się cieszy co?
Ostatnia edycja:
kasiamaj
mama 2007/2010
Kacha-nie ładnie tak babcię oszukiwać
Sylwia-fajny bumek

Sylwia-fajny bumek
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Kasia ja to się staram odkąd Oliś na świecie się pojawił i mało brakowało, a zostałabym grudniówką 2008, ale skończyło się tak jak się skończyło :-( Chyba za bardzo się po prostu napalam i dlatego mi nic nie wychodzi, niby sobie wmawiam, że się nie napalam, ale podświadomość robi swoje. Ale co tam w końcu nam się uda :-)
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
i teraz jeszcze to, żeby miał się gdzie wyszalec
moze w domu wtedy będzie spokój
8ft trampoline on eBay, also, Trampolines, Outdoor Toys Activities, Toys Games (end time 22-Mar-09 21:28:27 GMT)
Kasiamaj hehe nie liczyłam

Kasiamaj hehe nie liczyłam

reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
Kacha-pewnie że się uda-prędzej czy później ale
zafosolkujemy!!!!