reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Joł joł:-D:-D:-D:-D:-D

przed chwilą wylicytowaliśmy autko dla tego niedobrego Marcela Little Tikes Grande Coupe car on eBay, also, Little Tikes, Pre-School Young Children, Toys Games (end time 22-Mar-09 19:40:17 GMT) a potem stary wziął mnie w obroty:-p:rofl2:

Stefanka my mamy w leeds gapa, zaraz obok ikei;-) ale nigdy nic tam nie kupiłam:baffled: Takie drogie ciuchy to ja na ebay'u kupuję:-p:-p:-p:-p

Asiacur jak czytam Twój opis to normalnie jakbyś mojego synka miała:-D:-D:-D z popisów mojego małego to jeszcze jest wkładanie czego popadnie do pralki, ale już nie do bębna tylko do szufladki na proszek:szok: a że ja wlaewam płyn do prania bezpośrednio to czasami może byc zonk, jak nie sprawdzę czy czegoś tam nie ma:baffled: ostatnio wsadzil telefon:wściekła/y::wściekła/y: i małego kamyczka który mógł całą pralkę zablokowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oby im to minęło, i to szybko:wściekła/y:

Iza śmieszna, śmieszna, ale uwierz, że czasami tymi tekstami to potrafi nieźle człowiekowi ciśnienie podnieść:tak: Jak w Polsce byłam to w ogóle nad Olisiowym łóżeczkiem powiesiła jakiś święty obrazek, żeby niby go chronił:baffled: Od razu go zdjęłam, bo Młody napierdzielał w szczebelki, obrazek by spadł na niego i jeszcze by mu krzywdę zrobił zamiast chronić. W ogóle jakby moja babcia się dowiedziała,że nie chodzę tu do kościoła to już na pewno miałabym murowane godzinne kazanie przez telefon :-) Czasami jak widzę, że babcia dzwoni to po prostu nie odbieram, udaję wielce zapracowaną :-p

no od razu milej sie zrobiło -jak się kobitki pojawiły

Iza-dzięki!!!
Kacha-a co też sie staracie?pewnie że fajnie by było-z Kubą mieliśmu od początku problemy żeby przetrwał ze zajściem też nie było różowo-ale się udało.może i teraz się uda???-ody.
Kata-mój przespał cały chrzest :tak::tak::tak:

załadowaliśmy dziś te fotki do wywołania i wstawię Wam naszego rumcajsa jak był mniejszy. :-D:-D:-D
nankach.jpg

sylwia gratulacje autka
kata mój też cyca teraz dostaje rzadziej, ale jak już dostanie to ciumka i ciumka i ciumka
kacha do mężów... bo d. to u mnie pewny chłop właśnie.. znany, wykąpany, zdrowy i strzela ładne egzemplarze:-D:-D
Kasiamaj na razie nie planujemy, chciałabym wrócić na trochę do pracy i może znowu, jakoś mi się wydaje, że ciężko by mi teraz było musze trochę odsapnąć. My też 1,5 roku nic i nagle Marcelinek jak już dałam sobie na luz. Będzie dobrze, tylko spokojnie..kurcze ale jak mąż się cieszy co?

Ostatnia edycja:
sylwia to ile razy się obróciłaś? :rofl2::-D autko fajne :tak:
kacha starszyzna tak ma ;-) młody człowiek nie myśli o życiu doczesnym a takiej babci niewiele życia zostało w porównaniu do ciebie ;-)

Kasia ja to się staram odkąd Oliś na świecie się pojawił i mało brakowało, a zostałabym grudniówką 2008, ale skończyło się tak jak się skończyło :-( Chyba za bardzo się po prostu napalam i dlatego mi nic nie wychodzi, niby sobie wmawiam, że się nie napalam, ale podświadomość robi swoje. Ale co tam w końcu nam się uda :-)

reklama
Do góry