reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dobranoc-mamuśki
idę spać

kolorowych snów
Ange05.gif

EDIT-Joanna-dzieki

reklama
usprawiedliwię Cię tym że już nie mogłaś sie tych kizi-mizi doczekać -i myslałaś o tym pisząc tego posta :-D:-D:-D:tak:;-)-no to miłego tuli-tuli :tak:-dobranoc:tak:

Kasia jakie tuli tuli, spac amierzalam isc ale Kube cos obudzilo i ponad 30 min tak strasznie plakal ze szok :szok::szok:, w koncu Viburcol dalam bo serce mu bilo i z tego placzu az go trzeslo, w koncu R go ponosil i po 23:15 zasnal :no:, bidulek maly

A wogole to dzien dobry, przeczytalam po lebkach bo jaks senna jestem wiec nic nie napisze i biore sie za robote :crazy:

milego i cieplego dnia bo u mnie wieje chyba halby i snieg z deszczem pada :crazy:

cześć:-)
nie było mnie jeden dzień a tu takie cyrki się działy na forum:szok::szok::szok::szok::szok: bez komentarza to pozostawię:no:

widzę że co niektórym to się instynkt macierzyński rozbudza na wiosnę:-):-p, też będę trzymać kciuki za was dziewczyny i za siebie też bo tez chce mieć drugiego bobaska:tak::tak: a co? nie chcę mieć jedynaka. Już od listopada nie używamy zabezpieczeń, ale coś mam popieprzone z cyklem i narazie nici z tego wychodzą:-:)-:)-:)-:)-(

a pogoda do bani śnieg z deszczem- utopiłam 2 marzanny na NK i wiosny nie ma:dry:

Dzień Dobry:-):-)

U nas pogoda nadal do bani:-:)-( Piździ jak na uralu:wściekła/y::wściekła/y: znowu na żaden spacerek się nie wybierzemy:baffled: Ech, dobrze że ja zmotoryzowana to nie jestem uziemniona w domu:-)

Kal.aga no proszę, to i za Ciebie trzymamy mocno kciuki:tak:

Kasiamaj ta nasz trampolina będzie miała "tylko" 2,40 średnicy. Jest wystarczająco duża dla Marcela i moich siostrzeńców a też nie jest na tyle ogromna żeby zając mi cały ogród (tylko pół:-D)

Jutrzenka mi ostatnio Marcel też z takim przeraźliwym płaczem się obudził i nie dał się położyc spowrotem do łóżeczka:-( Myślę, że przyśniło mu się coś złego:-( Położyliśmy go do nas i uspokoił się:tak:
Może i Kubuś miał zły sen i sie przestraszył:confused:

No dobra, śmierdząca sprawa mnie czeka:sorry2: trzeba się nią zając bo padniemy:-D

Hej :-):-):-)

Kasiamaj, Kacha, Aga
Super08.gif
fajnie...
Accord01.gif
trzymam kciuki :tak::-)

Alex szybko się wygoi...;-):tak: Julka sobie dwa razy język przegryzła podczas upadku... też strach na widok krwi w buzi... :zawstydzona/y:

Jutrzenka u nas też czasem takie zrywy z płaczem przez sen... :-( ciężko małą uspokoić...

U nas słońca nie ma ale nic nie pada no i wiatr wieje... bleee... może przywieje ciepłe fronty :tak::-D:-)
Na pocieszenie od początku kwietnia ma być cieplunio... :tak::-)

kurcze a ja na 11 mam wizyte u dentysty a zrobił mi sie zajad i nie moge buzi otworzyc i teraz nie wiem czy isc czy nie...bo juz od tygodnia mi sie to goi i zagoic nie moze a jak jeszcze dzis sobie bardziej to rozwale to nie wiem...

echhh macie jakis lek na zajada? ja smaruje maścią z propolisem bo w aptece powiedziano mi ze nic na to nie ma:sorry2:jedynie witaminy w tabsach

jutrzenka u nas tez dzis w nocy byly takie akcje..echh

sylwia kurcze ale ten czas leci...juz musisz miec fajowy brzuszek!!!!no i te kopniaczki achhhh

reklama
Cześć.
U nas rano pogoda była obrzydliwa ( padało, wiał wiatr i do tego bardzo zimno) więc nie zaprowadziłam Stasia do przedszkola bo nie chciałam z Tadziem wychodzić na taką pogodę. Niech się chłopak do końca wykuruje. A teraz słoneczko wychodzi:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: Może jednak pogoda się poprawi:confused::confused::confused::confused:

Byłam wczoraj w sklepie w poszukiwaniu materiału dla MAłgosi i znów nic nie było:wściekła/y::wściekła/y: Ale kuzynka wczoraj była u mnie i przywiozła mi krawieckie rzeczy bo robiła pożądki u siebie w domu i... wśród tych rzeczy był śliczny biały materiał idealny na sukieneczkę do Chrztu dla Małgosi. Tak więc przez przypadak zdobyłam poszukiwaną tkaninę.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Viki ja na zajady stosuję świeży sok z aloesu. Na korytarzu mamy aloes w doniczce i jak tylko zaczyna mi się robić zajad to urywam kawałek listak i sokiem z niego smaruję. Jest obrzydliwe gorzki ten sok ale też bardzo skuteczny. Stosuję ten sposób od dobrych kilku lat i od tamtej pory nie mam problemów z tym świństwem. A kiedyś to co chwilkę miałam zajady.

Ostatnia edycja:
Do góry